Carusele de la Ilbambino aduc muzica in camera copiilor

18 mai 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online Ilbambino a marit de curand gama caruselelor muzicale pentru patuturile de copii. In prezent colectia contine peste 150 de tipuri de carusele pentru bebelusi.
Daca s-a demonstrat ca vazul este un simt care se dezvolta pe parcursul primelor luni de viata, auzul si cel tactic sunt active inca din primele clipe si il ajuta pe cel mic sa se acomodeze si sa reactioneze la anumite sunete, precum vocea si mirosul mamei care il vor calma imediat cum aceasta se va apropia de el.

Importante pentru dezvoltarea micutului

La fel cum se obisnuiteste cu vocea mamei, cel mic poate capata un obicei ca la auzirea sunetelor caruselelor de la Ilbambino sa se pregateasca de un somn linistit indus de sunetele linistitoare ale dispozitivului.
Sunt recomandate inca de la nastere, folosirea unui carusel de patut muzical bebe aduce beneficii in dezvoltarea cognitiva si a abilitatilor de coordonare a copiilor. Caruselele pentru bebelusi capteaza atentia acestora, culorile vesele si formele de plus le starnesc curiozitatea iar miscarea jucariilor le dezvolta musculatura oculara.
Melodiile caruselelor sunt de leagan, ii permit copilului sa adoarma linistit atentia la miscarile jucariilor facandu-l sa atipeasca fara a fi leganat de mamica. Jucariile atasate sunt create din materiale moi si au forme si culori atragatoare, precum diverse animalute, floricele si masinute.
Montarea caruselelor de patut este facila, acestea se fixeaza de lateralul patutului cu ajutorul unui dispozitiv de prindere universal si se pornesc prin rotirea unei cheite. Se pot monta atat pe patuturile de lemn cat si pe cele pliabile. Anumite modele au jucarii muzicale care nu au nevoie de baterii pentru functionare.
In colectia caruselelor muzicale pentru bebelusi exista modele care adauga efecte vizuale speciale atunci cand sunt folosite noaptea, pentru ca cel mic sa se poate bucura de un spectacol de lumini pe tavan. Un alt tip de carusel muzical pentru patut sunt cele transformabile, care pot deveni lampa de veghe pentru perioada in care copii pot adormi doar cu o sursa de lumina slaba in camera.

Disponibile pe site

Modelele de carusele pentru patuturi se pot gasi pe site-ul oficial Ilbambino. Comenzile se pot face pe site prin adaugarea produselor in cosul de cumparaturi virtual, pe livechatul deschis in dreapta ecranului, dar si pe adresa de e-mail [email protected] sau la numarul de telefon 0732.754.171. Plata comenzii se poate face in una dintre cele 4 variante puse la dispozitie: plata ramburs la livrare, plata prin banca, online, cu cardul, sau plata la sediu in cazul in care este dorita ridicarea personala a comenzii.
Ilbambino este un magazin specializat pe vanzarea produselor dedicate fiecarei etape din cresterea copiilor, incepand cu momentul nasterii si pana la varsta de peste noua ani, dar si pentru mamici, furnizand produse pentru confortul acestora.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram