Carucioarele 3 in 1 Baby Merc de la ilbambino de ce sa le alegi pentru micutul tau

23 iulie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Caruciorul este unul din cele mai utile produse pentru cel mic deoarece ii rezolva bebelusului multe nevoi. Caruciorul este produsul cu care cel mic poate avea parte de plimbari in aer liber benefice pentru el si pentru o crestere sanatoasa si rapida.

Carucioare care acopera multe nevoi ale celui mic

Atunci cand au fost realizate, cei de la Baby Merc au tinut cont de toate nevoile celui mic dorindu-se ca acestea sa acopere o larga gama de nevoie pe care cei mici le au. Prin urmare au fost realizate carucioarele carucioare Baby Merc 3 in 1, acestea fiind compuse din mai multe componente, fiecare putand fi folosit cu scop precis. Cele 3 componente ce sunt reprezentate de geanta, landou si portbebe pot fi folosite in diverse situatii. Geanta este folosita pentru a depozita lucrusoarele sau jucariile celui mic stiute fiind nevoile diversificate ale bebelusului. Landoul de la caruciorul 3 in 1 Baby Merc poate fi folosit in primele luni ale celui mic pentru transportul bebelusului de la maternitate spre casa. Landoul este unul de dimensiune mai mare fiind foarte incapator pentru micut stiuta fiind importanta confortului acestuia. Landoul este unul pliabil fiind usor de transportat dintr-un loc in altul.
Spatarul caruciorului de copii Baby Merc este unul reglabil in 4 pozitii asigurandu-i celui mic toate pozitiile corecte si atunci cand este treaz dar si cand doarme. Aceste carucioare Baby Merc dispun de folie de ploaie si plasa de tantari, acestea avand rolul de a-l proteja pe cel mic de toate pericole existente.
Despre ilBambino
Magazinul online ilBambino vinde produse pentru copii, incepand de la aspiratoare nazale si terminand cu carucioare de copii ce apartin unor producatori renumiti precum Baby Merc, Cosatto, Bebbeto si nu numai. Produsele se pot comanda simplu de pe site sau telefonic in cazul in care cumparatorii doresc informatii suplimentare fata de cele prezentate pe site.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram