Carucioare pentru copii sport ideale de la Il Bambino

7 noiembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Carucioarele de copii sport sunt mereu o alegere greu de facut de aceea niste sfaturi cu privire la ce trebuie sa tinem cont atunci cand facem o astfel de alegere sunt bine venite. Este important ca aceste carucioare de copii sa fie dotate cu centuri de siguranta, bara de protectie, cadru stabil si nu in ultimul sa fie realizat dintr-un material usor.

Magazinul online cu carucioare copii iL Bambino a introdus noua gama de carucioare pentru copii sport care sa le asigura tot ceea ce au nevoie pentru o plimbare in parc bine venita pentru orice bebelus. Acestea respecta standardele ridicate de calitate recunoscute la toate produsele de la iL Bambino pentru copii.

Carucioare de copii sport Merc Brown Spots

Aceste carucioare pentru copii Merc Brown Spots de la iLBambino se remarca prin multiplele accesorii care asigura celui mic confortul si siguranta de care are nevoie la o varsta asa de frageda. Aceste carucioare de copii Kooci dispun de frana centralizata, de coperta de picioare, roti din fata pivotante, cadrul usor si irezistibil, centura de siguranta si nu numai.

Carucioare de copii sport Koochi Pushmatic

Carucioarele copii sunt recomandate copiilor inca de la nastere pana la aproximativ 3 ani. Acestea cu accesorii extrem de importante pentru cel mic cum ar fi pernute pentru centuri si pernuta pentru nou nascut, sasiu din aluminiu foarte usor. Acest carucior pentru copil dispune si de extrem de importanta centura de siguranta dar si de copertina impotriva ploiii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram