Carbogaz rețeaua locala de benzinarii din București propune un pachet de servicii adiționale alimentarii cu carburant

30 iunie 2017
Autor:
TROMPETTE

Carbogaz, a implementat în toate stațiile sale de alimentare cu carburanți din București și Ilfov un pachet de servicii adiționale pe care le propune clienților, astfel încât să îmbunătățească experiența de vizitare. Astfel, pe lângă carburanții de calitate și prețurile competitive pentru piața carburanților din zona Capitalei, compania își susține clienții cu un stil de viață activ, să rezolve rapid și eficient unele dintre activitățile curente.
Introducerea serviciilor adiționale a venit ca urmare a ritmului vieții bucureștenilor activi, care sunt în permanență grăbiți să-și îndeplinească toate activitățile curente, de la savurarea unei cafele dimineața, până la plata facturilor, a abonamentelor la serviciile de telefonie mobilă, a abonamentelor la revistele preferate, până la plata amenzilor. Alimentarea cu carburant este o activitate frecventă în viața majorității bucureștenilor activi, așa că o vizită la benzinărie poate să fie mai mult, poate să fie o pauză pentru a bea o cafea în tihnă sau pentru rezolvarea unor probleme fără încă un drum suplimentar și stat la cozi.
Stațiile Carbogaz din București și Ilfov au fost amenajate astfel încât să creeze o ambianță plăcută pentru o pauză în mijlocul unei zile agitate. Pe lângă cafeaua excelentă pregătită cu aparate profesionale, clienții pot să servească o gustare sau să-și facă unele mici cumpărături din magazinul stației. De multe ori, vizitele la supermarket sunt lungi și obositoare. Mai mult, întotdeauna sunt uitate unele produse din lista de cumpărături. Tocmai aceste produse fac obiectul ofertei magazinelor aferente stațiilor Carbogaz, astfel încât clienții să evite, măcar pentru moment, o nouă vizită la unul dintre aglomeratele supermarketuri bucureștene.
Un serviciu apreciat și utilizat de clienți încă de la implementare lui a fost ZebraPay, mai ales datorită facilității de plată a amenzilor. Inevitabil, oricât de disciplinat ai fi ca șofer în traficul din București, „calci pe bec” și apare o amendă. Serviciile publice care preiau plățile amenzilor sunt, de obicei, foarte aglomerate, așa că facilitatea plății în stația de benzină se transformă într-o alternativă comodă și la îndemână.
Suntem o rețea locală de benzinării, o afacere de familie care încearcă să se apropie de client prinț atenția și respectul acordat nevoilor sale. De aceea, încercăm în permanență să oferim un plus de valoare fiecărui client la vizita în stație printr-o serie de servicii adiționale pe care încercăm să le dezvoltăm în permanență. Magazinul, cafeneaua și facilitățile de plată sunt doar baza serviciilor adiționale pe care ne străduim să le concepem și să le implementăm pentru a susține stilul de viață activ și dinamic al clienților noștri.” spune Diana Șerban, Director General Carbogaz SRL.
Implementarea acestor servicii a fost apreciată de către clienți ca fiind o schimbare pozitivă, așa că planurile de viitor ale companiei se concentrează atât pe extinderea rețelei de stații, cât și pe dezvoltarea de noi servicii adiționale.
Despre Carbogaz
Carbogaz este o companie cu capital românesc specializată în vânzarea de carburant și în servicii conexe. Compania are o rețea de șapte stații de distribuție în București și în Ilfov, reușind să acopere o parte parte importantă a cererii din zonele în care are stații. Carbogaz se dezvoltă continuu pentru a oferi clienților produse de calitate superioară și servicii prompte.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram