Brandul Marco Tozzi de la Leatherbrandsnow incaltamintea de primavara care nu trebuie sa lipseasca din garderopa ta

8 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul Leatherbrandsnow reuseste prin gama de incaltaminte calitativa sa atraga atentia tuturor doamnelor atat din punct de vedere al modelelor cat si din punct de vedere al preturilor.

O data cu sosirea anotimpului de primavara, cei de la Leatherbrandsnow au lansat noi modele de incaltaminte Marco Tozzi adresate doamnelor cu ocazia inceputului de martie special pentru 1-8 martie atunci cand multe dintre doamne isi schimba sau isi reinnoiesc garderopa de primavara.

Leatherbrandsnow - magazinul online de incaltaminte pentru toate gusturile feminine

La acest magazin online fiecare doamna isi va putea gasi incaltamintea Marco Tozzi de sezon indiferent de preferintele sale. Cei de la Leatherbrandsnow intotdeauna au reusit sa fie in topul preferintelor doamnelor ce apreciaza calitatea unei perechi de incaltaminte bine fabricate si cu un design in pas cu ultimele trenduri vestimentare.

Incaltamintea Marco Tozzi a reusit sa isi faca un nume pe piata pantofilor pentru femei si nu numai prin calitatea si standardele de productie ridicate.

La Leatherbrandsnow gasiti incaltaminte Marco Tozzi pentru colectia de primavara de pantofi adresati doamnelor. Noua colectie de primavara cuprinde atat pantofi cu toc cat si sandale si pantofi sport astfel incat doamnele isi pot alege incaltamintea preferata indiferent stilul vestimentar preferat .

Pantofii cu toc Marco Tozzi reprezinta varianta ideala pentru doamnele care isi doresc o pereche de incaltaminte eleganta si care sa reziste in timp. Pantofii Marco Tozzi pot reprezenta o piesa vestimentara cheie pentru multe din tinutele feminine pe care doamnele le pot adopta pentru ocaziile mai speciale.

Marco Tozzi a reusit de-a lungul timpului sa ofere doamnele si incaltaminte cu talpa ortopedica aceasta fiind una benefica pentru sanatatea picioarelor. Din colectia de primavara fac parte si pantofii de dama cu talpa ortopedica Marco Tozzi de culoare bej antic. Acesti pantofi sunt confectionati din piele naturala fiind captusiti tot cu piele si avand un brant moale care ia forma talpii dispunand de tehnologia Feel me. Varful rotunjit si bordura elastica ofera o fixare si o ajustare optima pe picior. O astfel de pereche de pantofi Marco Tozzi poate fi asortata si accesorizata la tinute elegante pe care o doamna le poate purta zi de zi.

Pentru doamnele care prefera incaltamintea sport cei de la Leatherbrandsnow le-au pregatit o colectie de tenisi sport de dama pe care sa ii poarte la tinutele casual sau cand practica sportul.

Din noua colectie de primavara nu puteau lipsi sandalele Marco Tozzi acestea fiind printre preferatele doamnelor pentru multe dintre tinutele sezonului ce tocmai a inceput.

Pentru a vizualiza toata colectia de primavara Marco Tozzi de la Leatherbrandsnow intrati pe site-ul cu acelasi nume si accessati sectiunea Marco Tozzi. Cei de la Leatherbrandsnow detin si doua magazine fizice localizate in Bucuresti pe Bvd Mihai Bravu, nr 288 si Pache Protopopescu , nr 102 unde puteti veni pentru a proba si cumpara produse Marco Tozzi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram