Bman a dat startul la o campanie de reduceri la camasile de barbati elegante adresate domnilor cu personalitate

1 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul cu articole vestimentare Bman adresate domnilor cu stil le ofera posibilitatea acestora sa isi cumpere camasi de calitate elegante la un pret promotional foarte avantajos. Campania incepe astazi pe 1 februarie si durata va fi de cateva saptamani in functie stocul avut la dispozitie.

Gama de camasi de barbati eleganta este una extrem de diversificata, acest lucru oferind posibilitatea tuturor barbatilor sa se imbrace asa cum isi doresc si cum le sta mai bine, camasile Bman regasindu-se intr-o diversitate de modele incepand de la cele office, continuand cu cele slim fit si in carouri si terminand cu cele inflorate.

Camasi office si casual pentru barbatii cu personalitate

Camasile elegante office se adreseaza barbatilor ce prefera stilul elegant acestea fiind potrivite pentru outfit-urile business din mediul bancar sau de afaceri. Materialul din bumbac le face sa fie extrem de confortabile chiar si in cazul unor temperaturi mai ridicate asa cum se intampla vara.

Aceste camasi barbatesti elegante sunt atat uni cat si cu buline si in carouri. Cele cu buline pot fi purtate de catre barbatii cu o personalitatea puternica, un astfel de model de camasa ajutandu-i sa iasa im evidenta si mai bine. Camasile de barbati de la Bman in carouri sunt potrivite celor care poarta in general tinute casual ce pot fi adoptate atat la o iesire seara cu prietenii cat si intr-o zi obisnuita de serviciu.

Modelele de camasi pentru barbati cu cotiere reprezinta unul din ultimele trenduri in materie de vestimentatie masculina pe care orice barbat modern si le poate dori in garderopa sa. Cotierele sunt de cele mai multe ori intr-o culoare contrastanta cu restul camasii acest lucru oferind un design placut ochiului dar si o mai usoara asortare cu celelalte articole ce compun intregul outfit.

Camasi barbatesti cu imprimeuri florale

Un alt model de camasa care prinde din ce in ce mai mult contur in preferintele masculine sunt cele cu modele florale, multi dintre cei care le prefera fiind barbatii puternici cu personalitate. Astfel de camasi sunt foarte purtate in special in sezonul de vara atunci cand modelele florale sunt foarte potrivite cu sezonul estival. Ramanand la sezonul de vara cei de la Bman ofera barbatilor o colectie speciala de camasi numita Summer Casual acestea fiind ideale pentru perioadele in care soarele este foarte puternic iar temperaturile sunt foarte ridicate. Culorile foarte deschise precum alb, albastru deschis, rosu deschis si nu numai ofera barbatilor un aer cool si elegant in acelasi timp. Versatilitatea acestor camasi le ofera barbatilor posibilitatea de a le purta atat la pantaloni scurti cat si lungi, acest avantaj fiind extrem de benefic pentru cei care le poarta.

Multiple beneficii pentru cei care cumpara de la Bman

Pe langa preturile promotionale la aceste camasi elegante de barbati, cei de la Bman ofera transport gratuit dar si retur gratuit in cazul in care marimea nu se potriveste. Insa pentru orice informatii suplimentare referitoare la camasile de la Bman, acestia din urma pun la dispozitia clientilor un numar de telefon 0726 488 488.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram