Bike XCS aprinde Focus de Halloween Reduceri incendiare la bicicletele Focus

28 octombrie 2016

Cea mai infricosatoare noapte a anului se apropie. BikeXCS sperie preturile si iti ofera 30% reducere la toate bicicletele FOCUS din stoc. Vino in magazinele BikeXCS in perioada 26 - 31 octombrie 2016 si bucura-te de reducerile noastre de Halloween!

In perioada 26 - 31 octombrie 2016, viziteaza magazinului online https://www.bikexcs.ro/ sau magazinele fizice BikeXCS din Bucuresti (pe Str.Baba Novac 11a si pe Bd. Lacul Tei 126-128) si bucura-te de reducerile noastre.

Te asteptam cu un stoc variat de biciclete Focus:
->Biciclete pentru adulti. Atat pentru ciclistii profesionisti, cat si pentru cei amatori, am pregatit o gama variata de biciclete Focus: biciclete electrice, biciclete Cross, biciclete MTB, biciclete de oras sau cursiere. Vezi aici lista bicicletelor pentru barbati: https://www.bikexcs.ro/focus.html?sex=132 Si pentru femei: https://www.bikexcs.ro/focus.html?sex=133
->Biciclete pentru copii. Poti alege o bicicleta Focus fara pedale, cu roti ajutatoare sau un MTB de cea mai buna calitate. Vezi aici ce avem pe stoc: https://www.bikexcs.ro/focus.html?sex=344

Despre BikeXCS
Povestea Bike XCS a inceput acum 13 ani. In tot acest timp, am comercializat cu succes biciclete, piese si echipamente pentru ciclism de calitate superioara.

BIKE XCS detine 2 magazine fizice in Bucuresti: pe Bd. Lacul Tei 126-128 si pe Str. Baba Novac 11a. In cadrul fiecarui magazin se afla si un service de biciclete.

Pentru comenzile online de biciclete, transportul este gratuit si beneficiezi de livrare rapida in 24h. Ai posibilitatea de a plati ramburs, online cu cardul sau in rate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram