BELHER Noua Colectie de Extensii Ombre in Culori Indraznete

29 iunie 2016

In materie de coafuri, vara asta se poarta ombre si culorile vii, precum roz, mov, gri deschis, cenusiu, verde, albastru sau turcoaz. Daca vrei sa iti schimbi rapid si de efect look-ul, incearca extensiile din par natural Remy din gama Ombre de la BELHER, in culori la moda in 2016.

Culorile anului 2016 pentru par

Ombre ramane pe val si in 2016

Ombre este o tehnica de colorare care a aparut in Statele Unite ale Americii si este foarte populara in randul vedetelor. Aceasta tehnica presupune decolorarea voita a varfurilor, astfel obtinandu-se un look deosebit. Daca nu doresti sa iti vopsesti parul permanent, dar totusi vrei sa tii pasul cu noile trenduri sau daca vrei sa ai un look diferit in fiecare zi, atunci foloseste extensiile de par ombre, in culori indraznete.

Gri/Cenusiu - cea mai excentrica nuanta de par in 2016

Femeile nu se mai chinuie sa isi ascunda firele de par albe, ci isi vopsesc intreaga podoaba capilara in cea mai excentrica nuanta de gri! Parul gri/cenusiu/argintiu a devenit incepand de anul trecut un adevarat trend si se mentine si acum pe val.

Culorile indraznete si pastelate se mentin in tendinte

Vedetele de peste Ocean, dar si cele din Romania, ne-au surprins inca din 2015 cu parul vopsit in nuante pastelate, de verde, mov, albastru sau turcoaz care le permite sa isi puna in valoare firea joviala.

Descopera noua Colectie BELHER de Extensii Ombre in culori la moda in 2016

BELHER iti propune o selectie de Extensii Ombre, din par natural Remy, in diferite nuante indraznete: blond/roz, saten/turcoaz, saten/mov, blond/mov, negru/albastru… Le poti vedea aici: http://www.belher.ro/199-gama-ombre

Extensiile din noua gama Ombre sunt realizate din par natural indian Remy, de cea mai buna calitate.

Avantajele parului natural Remy:

  • densitatea parului se pastreaza de la baza pana la varfuri
  • cuticulele nu au fost indepartate chimic
  • pot fi vopsite, periate si stilizate la fel ca parul tau natural, permitand uscarea, indreptarea si ondularea
  • au un luciu sanatos, natural
  • sunt matasoase la atingere, nu se electrizeaza si nu se incurca
  • firele de par au aproximativ aceeasi lungime, in proportie de 95%

Extensiile sunt prevazute cu micro-clipsuri ce au cate o banda de silicon pentru a mari aderenta. Foarte discrete, acestea nu se vor vedea si nu va vor incomoda.

Anul acesta nu exista cale de mijloc: fie alegi o nuanta naturala pentru parul tau, fie mizezi pe nuante indraznete.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram