Bebebliss ro iti ofera un discount de pana la 23 la carucioarele pentru copii

2 martie 2015

Profita acum de reducerile de pana la 23% la carucioarele pentru copii, oferite de magazinul online www.bebebliss.ro. Carucioarele pentru copii dispun de functionalitati diferite, astfel incat orice parinte sa poata alege modelul de carucior potrivit, in functie de nevoile si bugetul de care dispune.

Bebeliss iti pune la dispozitie o gama foarte variata de produse, ce cuprinde modele de carucioare atat pentru nou-nascuti, cat si modele de carucioare potrivite pentru bebelusii care stau deja in sezut. Astfel, poti alege un carucior cu maner reversibil, un carucior modular 2 in 1 sau 3 in 1, un carucior sport sau accesorii, cum ar fi un sac de iarna pentru carucior, o geanta free-hand sau o jucarie zornaitoare.

Pentru alegerea modelului de carucior potrivit pentru nevoilor tale, consultantii nostrii de vanzari iti stau cu placere la dispozitie, cu sugestii si raspunsuri pertinente in cazul in care ai nelamuri sau intrebari suplimentare.

Despre Bebebliss

Bebebliss nu este doar un alt magazin online cu articole pentru copii. Suntem in primul rand parinti si stim cat este de important sa beneficiezi de produse de calitate, la preturi avantajoase. Magazinul Bebebliss comercializeaza o gama variata de articole copii precum patuturi, carucioare copii, scaune masa pentru bebelusi, scaune auto copii, mobila pentru camera bebelusului, haine, articole scolare, accesorii pentru mamici, premergatoare, leagane, triciclete si multe alte articole practice de la producatori renumiti la nivel mondial.

La Bebebliss, fidelizarea clientilor este importanta, motiv pentru care am creat diverse programe de fidelizare, dorind sa oferim clientilor nostri cel mai bun pret.

Bebebliss garanteaza livrarea produselor intr-un mod rapid si sigur prin firme de curierat cu experienta si in 24 h, oferind clientilor sai preturi competitive. Experienta acumulata inca din anul 2009 ne recomanda ca unul dintre cele mai mari si mai serioase magazine online de articole pentru copii din tara. Cei peste 110.000 de clienti multumiti confirma aceasta calitate.

Alege cu incredere Bebebliss!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram