Baloanele cu heliu – un trend ascendent

6 aprilie 2017
Autor:
SC Seles Online Project SRL

Coral Ballons se constituie drept o ,,afacere de familie” profesionista, a carei principala preocupare este satisfacerea clientului. Aflandu-se pe piata baloanelor inca din 2004, Coral Ballons a fost furnizorul de buna-dispozitie la sute de petreceri prin calitatea deosebita a baloanelor oferite. Vizionari, inovativi si foarte muncitori, membrii echipei Coral Ballons continua munca extraordinara prin asigurarea unor standarde inalte, coroborate cu o atitudine destinsa si de-a dreptul profesionista.
Baloanele cu heliu au castigat din ce in ce mai multa notorietate in ultimul deceniu, fiind o alternativa excelenta pentru a aduce ceva inedit unei petreceri. Fie ca sunt lasate libere pe tavan sau adunate cu grija intr-un ,,buchet”, baloanele cu heliu sunt fara doar si poate o decoratiune futurista si actuala, care va impresiona orice invitat. Mai mult decat atat, Coral Ballons pluseaza cu un aspect foarte rar intalnit pe piata baloanelor cu heliu: din dorinta ardenta de a multumi pe deplin clientul, impreuna cu protejarea mediului inconjurator (heliu este un gaz foarte important in atmosfera), toate baloanele umflate sunt tratate cu un gel special care fac ca acestea sa pluteasca mult mai mult.
Baloanele cu heliu pot fi utilizate la orice fel de petrecere gratie diversitatii modurilor in care acestea pot fi aranjate. Cu toate acestea, copii sunt cei care se bucura cel mai mult de baloanele cu heliu, drept pentru care aniversarile si petrecerile de botez sunt principalele evenimente de la care nu pot lipsi baloanele cu heliu. Trebuie mentionat faptul ca baloanele cu heliu pot fi achizitionate si pentru organizarea unei surprize izolate, Coral Ballons onorand orice fel de cerere (in limita disponibilitatii).
In ceea ce priveste costurile baloanelor cu heliu, pentru comenzi intre 0-99 de baloane cu heliu, pretul este 3 lei/balon. Daca se doreste o cantitate mai mare, atunci pretul scade direct proportional: pentru comenzi intre 100 si 199 de baloane cu heliu, costul este 2,7 lei/balon, iar peste 200 de baloane pretul este 2,5 lei/balon.
Prin urmare, nu ezita ca la urmatoarea petrecere sa imbunatatesti designul cu ajutorul baloanelor cu heliu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram