Baia Mare vorbeste eCommerce la prima editie Academia de eCommerce by SilkWeb

30 iunie 2016
Autor:
Silkweb

Miercuri, 22 iunie, a avut loc premiera seriei de evenimente Academia de eCommerce, organizata de agentia SilkWeb, cu sprijinul La Moustache, locatie in care s-a desfasurat evenimentul.

Peste 30 de antreprenori, proprietari de afaceri online cu vasta experienta dar si incepatori dornici sa acumuleze cat mai multe cunostinte, alaturi de echipa agentiei SilkWeb, au participat la o sesiune de networking si prezentare pe conceptul “totul despre eCommerce”.

Speaker-ul evenimentului, Cosmin Daraban, a vorbit despre starea actuala a pietei de comert electronic din Romania, elementele cheie care nu trebuie sa lipseasca din niciun site, modalitati de atragere a clientilor in site direct din locurile in care acestia sunt prezenti (retele sociale si dispozitive mobile), impactul si eficienta campaniilor de reclama platita, noile metode de a face optimizare pentru motoarele de cautare, impactul materialelor video pe Facebook si YouTube dar si necesitatea masurarii rezultatelor cu ajutorul Google Analytics.

Pentru final, a oferit si o scurta privire in spatele cortinei SilkWeb, recunoscand cateva greseli facute de-a lungul celor 10 ani de existenta a agentiei si modalitati in care acestea au fost indreptate.

Prezentarea a fost animata de intrebarile participantilor, legate atat de comert online, marketing cat si diferite probleme cu care acestia se confrunta.

Academia de eCommerce este un proiect marca SilkWeb, cu scopul de a furniza antreprenorilor, proprietarilor de business-uri online, bloggerilor si oricarei persoane interesate de tot ceea ce tine de comert electronic informatii, idei, sfaturi, ponturi si strategii eficiente pe termen lung si scurt.

Fiecare editie a evenimentului va trata comertul electronic prin prisma celor 10 ani de experienta SilkWeb, cu scopul de a ajuta afacerile online sa faca lucrurile bine de la inceput, sa evite pierderile si sa se dezvolte accelerat pe piata.

Seria de evenimente Academia de eCommerce va avea loc tot din 3 in 3 saptamani, deocamdata in Baia Mare, urmand sa se extinda si in alte orase din tara. Urmatoarea editie va avea loc miercuri, 13 iulie, tot in locatia La Moustache si va aborda teme legate de SEO la nivel national si local si modalitati de evitare a penalizarilor Google.

Vezi intreaga inregistrare video dar si prezentarea pe care au avut ocazia sa o vada cei care au fost prezenti la eveniment in articolul Academia de eCommerce by Silkweb – Editia 1 prezent pe blog-ul personal al speaker-ului Cosmin Daraban.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram