Aspect Tehnic Grup

Focsani, 17.03.2017

Aspect Tehnic Grup S.R.L. este specializata in domeniul sistemelor de detectie incendiu si in avertizarea impotriva acestora, in domeniul automatizarilor complete a acestor sisteme (actionari), in domeniul sistemelor de control al accesului, supraveghere video, sisteme de alarmare impotriva efractie, sonorizare si adresare publica, interfonie, videointerfonie, automatizari motoare, bariere, turnicheti, sisteme degivrare.
Oferim solutii complete si corecte, adaptate la nevoile partenerilor nostri in domeniul instalatiilor(electrice, voce/date), de asemenea asiguram toate activitatile pentru obtinere de autorizatie ISU.
Folosim produse certificate CE, respectam indicatiile producatorilor, respectam normativele in vigoare, nu facem abateri de la calitate in favoarea echipamentelor neperformante, care nu au certificare de garantie, nu au manuale in limba romana, care nu corespund normelor CE. Obiectivul nostru este acela de a avea parteneri multumiti si care sa beneficieze de calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim.

Executam proiectele dupa planurile partenerilor nostri, le optimizam costurile, unde este cazul atragem atentia asupra corectitudinii cu care a fost realizat acest proiect.

Obtinere Autorizatie ISU

Asgrup asigura toate activitatile necesare pentru obtinere de autorizatie ISU.

Proiectam si executam sisteme noi (detectie incendiu etc.), le modificam pe cele existente, acolo unde nu au fost instalate corespunzator, unde nu au fost efectuate calcule energetice, unde nu s-a tinut cont de specificatia producatorului, de normativele in vigoare in tara noastra, adaugam echipamentele necesare pentru buna functionare a acestor sisteme. Asgrup este firma specializata in sistemele de detectie incendiu si obtinere autorizatie ISU.
Cuvinte cheie: detectie incendiu  obtinere autorizatie isu  

Euro Web Studio

Focsani, Mircea Voda 39
727568984

Companie inscrisa in LIVE PR in 17.03.2017.

Vezi toate comunicatele companiei Euro Web Studio