Arli ro a dat startul reducerilor de vara pentru dozatoarele de sapun din colectiile sale Intra pe site si verifica ofertele

27 iulie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Arli CO este magazinul care ofera persoanelor juridice cele mai profesionale sisteme pentru igiena completa din cadrul business-urilor pe care le detin. Produsele acestui magazin online sunt special create pentru a se integra perfect in baile hotelurilor, supermarket-urilor, mall-urilor, spitalelor publice sau private, cat si in cadrul oricarui tip de afacere in care va exista un trafic intens de persoane. Dozatoarele de sapun fac parte din gama acestor echipamente pentru igiena, iar in aceasta perioada, toti cei care doresc sa le ofere clientilor un grup sanitar igienic si sanatos, pot achitizitiona aceste sisteme la cel mai bun raport calitate/pret de pe piata!

Dozatoare de sapun din inox sau din plastic? Cu ARLI orice dorinta va este indeplinita!

Arli si-a focusat atentia pe dorintele clientilor si pe asigurarea faptului ca acestea pot fi imediat indeplinite! Astazi, gama sa de dozatoare pentru sapun este completa, intrucat aici veti regasi atat sistemele cu carcasa din inox, cat si sistemele cu carcasa din plastic. Atunci cand veti cumpara un echipament orientat catre igiena completa, trebuie sa aveti in vedere doua lucruri importante – calitatea produsului si garantia acestuia. La Arli, calitatea dozatoarelor pentru sapun lichid este garantata de producator , motiv pentru care garantia minima per produs este de minimum 3 ani.
In plus, toate aceste echipamente complete pentru igiena dispun fie de functionarea pe senzor, fie de functionarea manuala, astfel ca fiecare baie va fi modernizata in functie de preferintele dumneavoastra! Intreaga colectie beneficiaza si de produse pentru consum, astfel ca tot de la Arli puteti achizitiona sapunuri lichide pentru a oferi clientilor dumneavoastra o functionalitate permanenta a dozatoarelor cu ajutorul carora vor fi echipate baile!

Despre ARLI CO

Magazinul online Arli CO se adreseaza persoanelor juridice, oferindu-le acestora sisteme excelente pentru igiena completa din spatiile in care exista un trafic de persoane intens. Produsele de pe site pot fi achizitionate fie prin comanda online, fie prin comanda telefonica ( 0744 186 557 sau 021 320 6364) iar testele pot fi realizate in showroom-ul aflat pe strada Branduşelor 2-4, sector 3, Bucureşti.
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram