Angajeaza o firma de paza si protectie pentru siguranta ta

18 februarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Grand Guard Security , firma de paza si protectie din București, asigură servicii de pază umană, control acces, poză obiective în post fix sau mobil, indiferent de tipul de spațiu pentru care aceste servicii sunt destinate.

Pentru instituții private sau de stat, apelați la o firmă de pază si protectie specializată din București

Grand Guard Security este firma de paza si protectie din București, care are angajat personal specializat în protejarea unor spații private sau de stat, de la blocuri de locuințe, parcuri, asociații de locatari, centre comerciale, instituții de învățământ, restaurante, hoteluri și depozite de orice fel. Cu scopul de a oferi cele mai calitative servicii, firma de paza si protectie din București, Grand Guard Security are angajat un întreg personal specializat în astfel de activități, precum recepționeri, dispeceri sau pompieri după caz, dotați cu tot echipamentul care ajută la paza oricărui tip de spațiu și în concordanță cu cerințele clientului.

paza si protectie

Cum funcționează serviciul de paza si protectie?

Firma de paza si protectie din București, Grand Guard Security, dispune de sisteme de alarmă și detecție prin care urmărește ca anumiți parametrii tehnici sa se încadreze între limite prestabilite și declanșează automat semnalul de alarmă. Dacă această condiție nu este îndeplinită, personalul firmei de pază va acționa competent, specific și conștient, în funcție de gravitatea acelui eveniment.

Așadar, pentru asigurarea pazei și protecției unui spațiu pe care îl dețineți, fie el hotel, birouri, hală industrială, parcări auto, farmacii, mall-uri, cinematografe, bănci, școli, clădiri publice sau ansambluri rezidențiale, apelați cu încredere la serviciile Grand Guard Security. Puteți opta pentru personalizarea serviciilor, prin completarea formularului prezent pe site. De asemenea, puteți contacta firma de paza si protectie din București direct la sediul lor, din Strada Foișorului nr. 145B și la numărul de telefon 021.232.22.12.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram