Ambalaje carton de la AB Calipac – rezistente si practice in orice moment

24 mai 2016
Autor:
Zoom-Biz

Cauti variantele cele mai optime in materie de ambalaje carton? Ce ai spune sa discuti direct cu un producator de astfel de ambalaje pentru ca in timpul cel mai scurt, sa iti poata furniza produse de calitate la preturile cele mai bune? In acest caz, cele mai inteligente investii in materie de ambalaje incep cu cei de la AB Calipac.

AB Calipac este un partener de nadejde pe care te poti baza ori de cate ori este cazul: cu o oferta bogata de ambalaje carton disponibile intr-o serie larga de dimensiuni si modele, este imposibil sa nu gasesti ceea ce iti trebuie. De asemenea, ti se garanteaza servicii de personalizare a acestor ambalaje dupa placul inimii. Alege tot ce este mai bun si mai frumos pentru tine!

De unde iti poti procura ambalaje de carton?

In cazul in care nu stiai, AB Calipac activeaza in sectorul de fabricatie a ambalajelor asigurand o varietate de produse care se dovedesc necesare in industria alimentara, industria comerciala, industria de confectii etc. Cu o experienta vasta in domeniu, cei de la AB Calipac vor tine cont de ceea ce iti doresti in materie de ambalaje si iti vor furniza produse pe placul tau.

Un ambalaj potrivit reprezinta un pas inainte in privinta unei promovarii eficiente, iar cei de la AB Calipac au inteles cel mai bine acest lucru. Pentru a putea sa dispui de ambalaje cu totul aparte pentru produsele tale, totul incepe cu o discutie impreuna cu reprezentantii AB Calipac. Firma dispune de o gama variata de astfel de ambalaje, dar mai mult decat atat, poate avea in vedere personalizarea lor in functie de preferinte si nevoi.

In vederea realizarii acestor ambalaje, cei de la AB Calipac recurg la materiale de calitate cum ar fi carton duplex, plastic transparent, hartie, toate reciclabile si rezistente o buna perioada de timp. Este momentul sa te convingi si tu ca vei face o alegere rentabila investind in astfel de produse. AB Calipac te asteapta pentru a-ti furniza toate detaliile necesare.

Ce trebuie sa stii despre ambalajele de carton oferite de AB Calipac?

Nu de putine ori cautam un ambalaj de carton in care sa ne depozitam anumite lucruri pentru o vreme sau de ce nu, avem nevoie de astfel de ambalaje de carton pentru a ambala produsele alimentare pe care la producem.

Oricare ar fi motivele, firma de la AB Calipac nu este de ratat: fiind experti in tot ce inseamna producerea si comercializarea de diferite tipuri de ambalaje, ei iti vor putea furniza produsele de care ai nevoie.

Cei de la AB Calipac fabrica ambalaje de carton destinate mai ales cofetariilor si patiseriilor, dar au in vedere si ambalaje pentru alte sectoare de activitate. Sunt produse accesibile ca pret si de calitate superioara pentru o ambalare si manipulare eficiente. De asemenea, aceste ambalaje se pot personaliza dupa cum doreste clientul pentru un succes garantat in publicitate.

Poti opta pentru ambalaje de carton simple sau cu etaj, cu sau fara fereastra sau alte accesorii atasate, in combinatii variate de culori, aceste ambalaje de carton duplex. Si tu ti le poti comanda chiar acum doar cu AB Calipac si vor ajunge la tine in timpul cel mai scurt. Cu certitudine, vei avea numai de castigat punandu-ti in valoare produsul cu ambalaje de la AB Calipac!

AB Calipac – ambalaje de carton de calitate pe placul oricui!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram