Afaceri la cheie o oportunitate pe care nu trebuie sa o ratezi

30 martie 2017
Autor:
SC Seles Online Project SRL

Domeniul antreprenoriatului cunoaste o crestere accelerata pe piata autohtona, existand din ce in ce mai multe programe care incurajeaza tinerii antreprenori, cat si dezvoltarea si implementarea de start-up-uri inovative care sa contribuie la dezvoltarea economica a Romaniei. Chiar daca te bucuri de un spirit antreprenorial innascut si ai abilitati vadite de management, exista posibilitatea ca ideile de business pe care le-ai avut pana acum sa nu se fi concretizat din varii motive. Ei bine, nu trebuie sa te demoralizezi, noi avem solutia: afaceri la cheie.
Waterboyz este o agentie care nu numai ca iti ofera consultanta in ceea ce priveste locurile de joaca pentru copii, ci te ajuta sa creezi unul de la A la Z. Profesionalismul este cheia de bolta a activitatii Waterboyz, data fiind implicarea exceptionala pe care au demonstrat-o de-a lungul timpului. Echipa Waterboyz este dispusa sa se deplaseze personal pana in localitatea unde doresti sa deschizi afacerea, pentru a te ajuta sa identifici avantajele, slabiciunile, oportunitatile si amenintarile viitorului loc de joaca, astfel incat rezultatul final sa fie unul de exceptie.
Waterboyz iti pune la dispozitie o afacere la cheie sau te ajuta sa adaptezi propriile idei si viziuni la varianta initiala. Tot ce trebuie sa faci este sa vii cu schita spatiului unde doresti deschiderea locului de joaca, iar echipa de experti se va ocupa de restul: de la viziunea, pana la implementarea propriu-zisa a proiectului. Mai mult decat atat, vei primi consiliere si asistare permanenta in tainele locurilor de joaca, Waterboyz urmand a-ti fi alaturi la fiecare pas.
Exista mai multe variate pentru care poti opta, atat in interior, cat si in exterior. Activitatea viitoarei afaceri se poate desfasura pe parcursul intregului an sau doar pe timpul verii. In ceea ce priveste locurile de joaca pentru interior, Waterboyz te ajuta sa construiesti un cadru de basm, cu elemente de soft play si un design pe masura. Referitor la exterior, echipa Waterboyz recomanda amenajarea unui loc de joaca plin de produse gonflabile, atractia principala a celor mici: topogane, castele, curse cu obstacole etc.
Asadar, nu mai sta pe ganduri si incepe propria afacere. Esti doar la un pas distanta de a deveni antreprenor si a pune bazele propriului tau loc de joaca.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram