Academia de eCommerce by SilkWeb: Magazinele online din Romania au inceput deja sa se pregateasca pentru Black Friday 2016

30 septembrie 2016
Autor:
Silkweb

Miercuri, 5 octombrie, are loc cea de-a sasea editie a Academiei de eCommerce by SilkWeb , eveniment organizat de echipa SilkWeb, pe tema Black Friday 2016. Inscrierea la eveniment este gratuita iar acesta se va desfasura la Biblioteca Judeteana Petre Dulfu din Baia Mare, incepand cu orele 18:00.

Discutiile se vor invarti in jurul subiectului Black Friday si a tacticilor potrivite pentru ca micii antreprenori romani din comertul online sa castige profit si vanzari, desi se afla in competitie cu magazinele mari si desi, fiind o sarbatoare a reducerilor, vor oferi discount la anumite produse si servicii.

Organizata cu mai mult de o luna inainte de Black Friday, aceasta editie avertizeaza micii antreprenori ca magazinele mari au inceput deja sa se pregateasca si nu mai au timp de pierdut, daca vor sa isi asigure vanzarile.

Din programul evenimentului nu lipsesc tacticile de optimizare a unui site pentru Vinerea Neagra, modalitatile de atragere a unei audiente care sa fie pregatita 100% sa cumpere inca din dimineata zilei de Black Friday dar si idei prin care antreprenorii pot motiva clientii sa cumpere din nou din magazinele lor online, chiar si dupa cea mai asteptata zi a reducerilor din an.

Speaker al evenimentului este Cosmin Daraban, CEO & Co-Founder SilkWeb precum si membru al juriului GPeC din 2012 si pana in 2016. Locurile la eveniment sunt limitate la 30 de persoane iar doritorii sunt invitati sa isi rezerve un loc gratuit cat mai repede. Inregistrarea se poate face si prin Facebook pe pagina evenimentului.

Academia de eCommerce by SilkWeb este o serie de evenimente cu scop educativ, care se adreseaza antreprenorilor ce au deja un business online dar si celor incepatori, cei care isi doresc din prima un site cu potential crescut de castig. De asemenea, cei de la SilkWeb asteapta cu interes participarea colegilor bloggeri, cat si a altor persoane interesate sa invete totul despre eCommerce.​

SilkWeb este o agentie de eCommerce, marketing si web design cu o experienta de aproape 11 ani, in al carei portofoliu se regasesc peste 500 de proiecte si magazine online, dezvoltate pe platforma proprie, Gomag. Printre acestea se numara Pentruanimale, One-IT, A2T, AutoHut, Aramis Logistic, GSM Store, Ideal Tour si multi altii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram