A doua ediţie „Ascensiunea în mediul de business prin limba germana” un eveniment HR despre proiectele de training de limba germana

10 martie 2017

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează pe 23 martie cea de-a doua ediţie a evenimentului „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană”, un eveniment dedicat specialiştilor de resurse umane din companii, despre impactul asupra mediului de afaceri al proiectelor de training de limba germană pentru angajaţi. Guest speaker în cadrul evenimentului va fi Diana Burhală, Learning and Knowledge Leader IBM România.

„Fluenţa în limba germană este una dintre principalele abilităţi căutate de angajatori. În contextul în care companiile germane sunt printre principalii jucători de pe piaţa din România, specialiştii de resurse umane sunt în permanenţă în căutare de candidaţi care să poată comunica în limba germană, fie pentru a stabili şi a consolida parteneriate de afaceri, fie pentru a participa la sedinţe sau întâlniri cu reprezentanţi ai companiei, de diferite naţionalităţi”, spune Aura Ipate, General Manager-ul A_BEST. Ea adaugă că “în 2016 cursurile de limbă germană au reprezentat 35,35% din totalul cursurilor noastre livrate către companii”.

Evenimentul „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană” va avea loc la A_BEST Business Lounge din Bucureşti (zona Dorobanţi – Romană), cea mai nouă soluție de birouri private şi săli de conferinţe pentru antreprenori, iar participanţii la eveniment vor afla de la Diana Burhală, Learning and Knowledge Leader IBM România, informaţii cu privire la organizarea şi integrarea angajaţilor în programe de training de limba germană. De asemenea, partenerii evenimentului au pregătit numeroase premii pentru participanţii la eveniment.

Prima ediţie a evenimentului „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană” a fost una de succes. La evenimentul care a avut loc pe 1 octombrie 2015 a fost prezentă Magda Sandu, HR Manager Porsche Finance Group România, iar seminarul a strâns peste 50 de participanţi în cadrul Hotelului Cişmigiu din Bucureşti.

A doua ediţie a evenimentului „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană” va începe la ora 17.30 şi va avea trei componente:

- Prezentări speakeri
• „Criterii de selecţie a programelor de training de limba germană” – prezentare susţinută de Aura Ipate, General Manager Centrul de Limbi Străine A_BEST
• „Limba germană şi management de succes” – prezentare susţinută de Diana Burhală, Learning and Knowledge Leader IBM România
- Tombolă cu premii
- Sesiune de networking.

Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza invitaţiei, în limita locurilor disponibile, şi nu presupune nicio taxă de participare.

Parteneri media: Business Woman, Debizz, EconomiaOnline, Allgemeine Deutsche Zeitung

Parteneri eveniment: Elite Business Women, ConfidentPR, TopMovers, A_BEST Business Lounge, Open4Business

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înființat în 2008 și este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaționale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expați; testări LCCI; cursuri autorizate ANC; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulație internațională; sejururi lingvistice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram