50 reducere la ochelarii de soare Polaroid din oferta Conga ro Promotie valabila doar pe 1 noiembrie 2016

26 octombrie 2016

HOT SALE! Ochelarii de soare Polaroid din oferta Conga.ro au reducere de -50%. Promotia este valabila doar o zi - Marti, 1 noiembrie 2016.

Poate ti se pare ciudat si nefiresc sa porti ochelari de soare toamna sau iarna. Insa, in ciuda faptului ca soarele isi face mai rar aparitia, radiatiile solare ne pot afecta vederea.

Iarna, cand totul este imbracat in albul zapezii, iti vor fi de mare ajutor ochelarii de soare polarizati care elimina efectul de stralucire si imbunatatesc contrastul.

In plus, achizitionand ochelari de soare in afara sezonului estival, poti beneficia de discounturi considerabile. Pregateste-te din timp pentru vara lui 2017! Fa cumparaturi inteligente!

Intra pe Conga.ro, in data de 1 noiembrie 2016, alege perechea de ochelari de soare Polaroid preferata si foloseste codul promo POLAROID50 atunci cand plasezi comanda, pentru a beneficia de -50% reducere.

Vezi toate modelele de ochelari de soare Polaroid aici: http://www.conga.ro/ochelari-de-soare/polaroid

Ochelarii de soare Polaroid achizitionati de pe Conga vin insotiti de toc, laveta si certificat de garantie pentru o perioada de 2 ani de zile.

Conga.ro – magazinul online de optica medicala nr.1 din Romania.

  • Produse 100% originale. Vei gasi ochelari de soare, lentile de contact si rame de vedere achizitionate direct de la producatori sau de la furnizorii oficiali ai acestora.
  • Livrare rapida oriunde in tara. Produsele comandate vor fi livrate prin curierat rapid la adresa specificata de tine.
  • Incredere garantata de OPTIblu.
  • Sfaturi medicale specializate. Ai posibilitatea de a intra in contact cu un medic oftalmolog atunci cand exista nelamuriri legate de produsele pe care doresti sa le cumperi.

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu promotiile si reducerile noastre: https://www.facebook.com/Conga.Romania

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram