Trenciul de dama articolul vestimentar clasic pentru doamnele care iubesc sa fie remarcate prin vestimentatia adoptata

22 septembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Trench-ul este o piesă vestimentară pe care orice femeie trebuie să o aibă în garderobă. Şi-a câştigat acest loc pentru că este extrem de versatil, de comod şi se adaptează foarte uşor de la ţinute elegante cu rochii creion şi pantofi stilleto, până la ţinute cu jeanşi şi converşi albi. De foarte mulţi ani, trench-ul reapare în fiecare toamnă, ori în varianta clasică, crem sau negru, ori reinterpretat cu diverse imprimeuri sau în culori puternice.

Istoria trench-ului începe în Marea Britanie, pentru care încă este o piesă vestimentară reprezentativă. A fost creat, iniţial, de casa Burberry şi, până în zilele noastre, primul model de trench încă se mai fabrică şi se mai vinde de această casă. Este chiar o performanţă dacă ţinem cont de faptul că primul trench a fost făcut acum aproape 150 de ani.

Trench dama perfect pentru 2015

Atunci când vrei să alegi trench-ul perfect pentru tine, trebuie să ţii cont de câteva sfaturi, pentru ca piesa vestimentară să se transforme în una atemporală şi să nu fii nevoită să o arunci în fundul dulapului sezonul următor. În primul rând, alege un trench de calitate. Vei fi tentată să optezi pentru unul cu un preţ foarte bun, modelul fiind chiar identic cu unul mai scump, însă, atunci când vorbim despre o piesă pe care vrei sa o porţi ani buni, detaliile fac diferenţa. Alege un material de calitate, care să nu se şifoneze, care să nu stea foarte ţeapăn pe tine, dar nici să fie foarte fluid, pentru că îţi va scoate în evidenţă toate imperfecţiunile. Dacă vrei să testezi materialul, atunci încearcă să strângi în pumn un colţişor al trench-ului. Ţine câteva secunde şi apoi eliberează. Materialele care se şifonează repede se vor cunoaşte imediat, pentru că deja când vei elibera pumnul, forma materialului va fi stricată. Fereşte-te de acest gen de materiale pentru că îţi vor da bătăi de cap. Optează pentru cele care nu se şifonează şi nu vei fi nevoită să stai cu fierul de călcat mereu după tine.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram