Noua colectie de veste de dama de la Zega redefineste stilul feminin vestimentar

26 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Odata cu venirea sezonului de toamna-iarna, pe langa geci si paltoane, nici o garderoba nu ar fi completa daca nu ar exista vestele de dama. Vestele de dama elegante sunt unele dintre cele mai populare accesorii de moda. Literalmente, ele pot transforma o tinuta banala intr-una uimitoare.
Femeile au parte de o libertate mai mare si de creativitate in ceea ce priveste moda, astfel ca vesta de dama se poate purta in diverse combinatii, peste tinute dintre cele mai neobisnuite: de la camasa cu cravata, pana la rochie.

Vestele de dama de la Zega, de nelipsit din garderoba oricarei femei

In functie de stilul si de preferintele dumneavoastra, vesta de dama eleganta poate completa cu succes orice tinuta indiferent de varsta. In catalogul online Zega puteti comanda dintr-o gama variata de veste, potrivite pentru fiecare stil vestimentar:
• Vesta de dama cu cordon, din poliester: potrivita atat pentru timpul zilei, cat si pentru seara, este o vesta fara maneci, cu cordon in talie si usor de asortat
• Vesta de dama din blana ecologica sau din blana naturala: confera oricarei tinute o eleganta aparte, este ideala pentru a fi purtata peste rochite
• Vesta-jacheta, prevazuta cu cordon, guler si buzunare
• Vesta de dama din casmir: ideala atat pentru tinutele casual, cat si pentru cele office.
Iar daca in trecut vestele de blana erau folosite cu precadere de oamenii care locuiau la tara si purtau denumirea de “cojoace”, astazi lucrurile s-au schimbat iar rolul vestei de dama a evoluat. Vestele de dama de la Zega nu mai sunt un simplu accesoriu, ci au devenit piesa de rezistenta a fiecarei garderobe feminine.

Vestele de dama de la Zega reflecta simtul estetic al persoanei care o poarta. Sunt un accesoriu chic in tendinte, iar investitia intr-o blana de calitate este foarte utila. Pretul unei veste de dama incepe de la 83 de lei, pentru o vesta de dama cu franjuri, si ajunge la 1499 lei, pentru vesta de dama eleganta, din casmir.

Despre Zega

Zega este un magazine online multibrand elegant, ce pune la dispozitia clientilor o diversitate de articole vestimentare destinate atat femeilor, cat si barbatilor si copiilor. Puteti gasi produse din urmatoarele categorii: femei, barbate, copii, designer, cosmetice, deco si reduceri finale.
Ii puteti gasi de luni pana vineri, in intervalul 08:30 – 17:00 la sediul din Str. Gala Galaction, nr. 63, sectorul 1, Bucuresti. Pentru comenzi, puteti apela unul dintre numerele de telefon: 0758223874, 0729002628 sau 0212331610 sau prin e-mail, la [email protected]
Livrarea produselor se face prin serviciul de curierat rapid, in cel mai scurt timp de la primirea comenzii. Costul transportului este de 19 lei pentru provincie si 10 lei pentru Bucuresti. In plus, comenzile care depasesc 200 de lei beneficiaza de transport gratuit.
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram