LED Zone propune clientilor sai oferte imbatabile pentru panourile LED

12 noiembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

LED-ul (prescurtare de la light-emitting diode) reprezinta o dioda care emite lumina la polarizarea directa a jonctiunii. Efectul produs de acesta este o forma de electroluminescenta. Daca un bec incandescent reuseste sa transforme doar 10% din energie in lumina, iar restul de 90% se pierde in caldura, panourile LED convertesc peste 80% din energie in iluminat. In termen scurt de la aparitia pe piata, panourile cu LED-uri au devenit cele mai eficiente surse de iluminat existente.
Panourile cu LED-uri reprezinta o sursa de iluminat moderna la care recurg tot mai multi, in special cei din mediul privat sau din institutiile publice, in care este nevoie de lumina din abundenta. In ceea ce priveste aceste panouri, LED-Zone reprezinta cea mai buna alegere, reusind sa satisfaca chiar si cei mai nemultumiti clienti.

Care sunt beneficiile instalarii unor panouri LED, in detrimentul becurilor incandescente?

LED-Zone pune accentul pe economie, confort, calitate si design, iar panourile LED sunt concepute exact dupa acest tipar. Avantajele lor sunt de ordinul zecilor, insa urmatoarele patru sunt dintre cele mai importante:
• Economia substantiala de energie. Panourile LED sunt de aproximativ 6 ori mai eficiente decat un bec incandescent, iar consumul de energie electrica se reduce cu pana la 75-80 de procente
• Costurile pentru amortizarea investitiei. Panourile cu LED-uri au o durata mai mare de utilizare, care depeste 50.000 de ore. In plus, economia substantiala de energie fac ca pretul investitiei sa fie recuperate in mai putin de 6 luni
• Designul. Panourile LED au un design extrem de subtire, oferind o panorama delicata si un design unic
• Costul de achizitie. Chiar daca panourile cu LED-uri presupun un pret mai ridicat decat cel al surselor conventionale, acestea reprezinta o investie durativa, ideala pentru orice tip de iluminat (stradal, design-ul gradinii sau al salilor de sport)
Pretul unui panou LED slim, de 220V, de 30x30 cm pleaca de la 65 de lei si poate ajunge la 740 de lei, pentru un panou LED de 120x60 cm. In functie de marimea panourilor pe care o doriti, de puterea lui de luminare, dar si de tipul panoului (slim, ultra slim), puteti opta pentru catalogul online al LED-Zone.

LED-Zone, solutia perfecta pentru iluminarea cu panourile LED

Astfel, panourile LED sunt unele dintre cele mai moderne si compacte mijloace de iluminare, atat pentru spatiile civile, cat si pentru cele comerciale. LED-Zone pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse, din care pot alege. LED-Zone isi asigura clientii de intreaga disponibilitate si ii asteapta cu detalii si consultant in realizarea proiectelor de referinta.
LED-Zone este un magazin online cu solutii economice pentru iluminat, bazate pe tehnologii de inalta clasa, cu LED. Ei ofera preturi competitive pentru o gama variata de produse cu LED ( becuri, benzi, spoturi, tuburi, panouri slim, proiectoare, lampi pentru iluminat industrial sau stradal). Serviciile LED-Zone sunt intr-o continua crestere, datorita interesului acordat solutiilor de iluminat si produsele oferite sunt de cea mai inalta calitate aparuta pe piata asiatica.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram