Sarbatorim Iubirea Romaneste Cu 10%OFF Peruci Sintetice

22.02.2017 / Business / Brasov

Echipa BELHER iti ofera 10% reducere la perucile sintetice in perioada 21.02.-24.02.2017. ...

Cristalex aduce in Romania Ole Smoky Moonshine

Cristalex aduce in Romania Ole Smoky Moonshine si lanseaza o noua categorie de bauturi spirtoase pe piata locala. ‚Moonshine’ este bautura traditionala din vremea prohibitiei, un distilat de porumb nematurat care se transporta ‚la lumina lunii’. Astazi, moonshine este vandut in toata lumea dar isi pastreaza ingredientele orginale si provenienta.

Business Review anunta finalistii Business Review Awards 2017

Revista Business Review anunta lista finalistilor celei de-a 12-a editii a competitiei Business Review Awards, evenimentul anual ce premiaza liderii, companiile si initiativele cu rezultate remarcabile in anul 2016. Nominalizatii si castigatorii acestei editii vor fi onorati in aplauzele a peste 200 de lideri de business, oficiali, investitori straini si antreprenori,

Studiu EuroPrint: Decizia de cumpărare a unei imprimante ...

Utilizatorii casnici și utilizatorii business din România au înțeles raportul dintre costul unei imprimante și costurile ulterioare determinate de schimbarea cartușelor. În plus, imprimanta este percepută ca un bun pentru o utilizare îndelungată, așa că, în momentul achiziției unui astfel de dispozitiv, criteriile pe care se bazează alegerea sunt mult mai

De ce sa spui da joburilor cu program ...

Din ce in ce mai multe tinere aleg sa practice aceasta meserie. Te-ai intrebat vreodata de ce? Studiourile din tara au devenit tot mai cunoscute si le intalnim la orice pas.

Despre casele de expeditii

In domeniul transporturilor de marfa, rolul unei case de expeditii este acela de liant care face legatura intre clientul ce doreste sa transporte o anumita cantitate de marfa si firmele care se ocupa cu astfel de transporturi.

CADOU pentru cainele tau - Dog Licious Higiene ...

Ai grija de sanatatea cainelui tau alegand hrana super premium si gustarile Cadou de la animaland.ro, Dog Licious Higiene Bucal - ajuta la eliminarea respiratiei urat mirositoare si a tartrului.

Incarcare freon aer conditionat

Ai un aparat de aer conditionat pe care ti l-ai instalat vara trecuta sau acum ceva timp? Atunci esti o persoana fericita pentru ca poti sa te bucuri de functia sa si in vara aceasta.

„CARELESS BEAUTY: PURITATEA NATURII NE INSPIRĂ” - ...

Bucureşti, 15 februarie 2017 – Mai există frumuseţe în stare pură, în epoca botoxului? Departe de a răspunde doar unei întrebări aparent retorice, evenimentul-dezbatere “Careless Beauty: Puritatea naturii ne inspiră” va fi dedicat ultimelor evoluţii în cosmetica organică românească şi alternativelor complexe şi perfect naturale de menţinere a sănătăţii şi frumuseţii

Spartan deschide in Timisoara cel mai mare restaurant ...

Remus Cosovanu, francizatul Spartan care detine restaurante in Timisoara, Cluj si Deva, a deschis pe 9 februarie, cea mai mare unitate stradala din cadrul lantului, in urma unei investitii de 110.000 de euro. Noua unitate a inregistrat vanzari in valoare de 10.000 de euro si 2.000 de clienti, in primul weekend

2 pizza la pret de 1, de Valentine's, ...

Domino's Pizza sarbatoreste Ziua Indragostitilor cu o oferta romantica: oricare 2 pizza medii, la pret de 1! Oferta este valabila exclusiv online, pe site-ul www.dominos-pizza.ro si prin aplicatiile Domino's.

Sarbatoreste Valentine’s Day pe doua roti!

In perioada 13 – 19 februarie 2017, cu ocazia Zilei Indragostitilor, magazinul de biciclete BikeXCS a pregatit pasionatilor de ciclism o oferta de nerefuzat „ 1+1/2 ”.

Investeste inteligent! Cumpara un sistem ERP prin fonduri ...

Cand detii o companie, ai nevoie de solutii software de tip ERP pe care sa te poti baza, accesibile oricand si de oriunde, si care sa faciliteze fluxul de documente si informatii dintre departamente.

Reinvent Consulting – liderii pietii, primii care au ...

De la 1 februarie 2017, fara taxe legale la Registrul Comertului Bucuresti, 9 februarie 2017. O noua etapa incepe, dar Reinvent Consulting ramane alaturi de antreprenori! Compania a fost prima din domeniul consultantei care a adaptat tarifele astfel incat fiecare persoana sa aiba sansa la servicii juridice de calitate, la un pret

Alpha Power Media & Communication – campanie integrată ...

Alpha Power Media & Communication anunţă finalizarea procesului de rebranding, începând cu luna februarie, prin adoptarea unei noi imagini, mai aproape de core business-ul ei și de obiectivele de afaceri pe termen mediu și lung. Campania de rebranding a fost inspirată de cultura organizațională, de misiunea, viziunea și valorile acesteia, însă

De Valentine's Day, dam startul unei noi serii ...

Lentilele de contact de calitate si ochelarii de soare originali pot schimba felul in care vezi lumea si felul in care lumea te vede pe tine. Experimenteaza „Dragostea la Prima Vedere” cu ajutorul lentilelor de contact si ochelarilor de soare din oferta Conga.ro!

OPTIblu – Consult gratuit si reduceri de pana ...

OPTIblu, lider incontestabil al pietei de optica medicala din Romania, te intampina si dupa sarbatori cu reduceri substantiale si alte surprize. OPTIblu te invita la un consult GRATUIT in oricare din magazinele sale de optica medicala din tara!

Serviciile rent a car – o modalitate de ...

Serviciile rent a car au aparut in Romania la inceputul anilor 2000, dezvoltandu-se rapid pana in prezent. In zilele noastre, din ce in ce mai multi romani apeleaza la serviciile de rent a car pentru deplasari in interes de serviciu, vacante sau evenimente importante, devenind clienti fideli companiilor de inchirieri masini,

Temad Co, distribuitorul de produse auxiliare pentru constructii, ...

Temad Co, unul dintre principalii distribuitori nationali de produse auxiliare pentru constructii, a crescut productivitatea angajatilor si a redus timpul de procesare si livrare a comenzilor prin utilizarea sistemelor ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru managementul fluxurilor de lucru si a proceselor de analiza si raportare.

Asocierea ca varianta de salvare sau crestere a ...

Atragerea partenerilor de afaceri potriviti in afacerea ta, nu este o sarcina usoara ci reprezinta o provocare mai ales cand nu ai o experienta anterioara in acest sens. Asocierea trebuie sa implice printre altele, inclusiv o cunoastere a mecanismelor care trebuie inserate de preferat in contractul de asociere, respectiv in viitorul

Cheltuieli pe care trebuie sa le iei în ...

Inceputul unei afaceri este greu, mai ales in Romania, unde birocratia este inca destul de mare si poate pune piedici oricarui antreprenor. Este motivul pentru care trebuie sa fii foarte bine pregatit inainte de a da startul unui business si cel mai important, trebuie sa ai la indemana bugetul corect.