Ce reduceri găsim pe piata?

14.08.2017 / Business / Bucuresti

Când începe sezonul și apar reducerile, se naste nebunia, toata lumea ajungand sa vaneze cele mai rentabile oferte existente pe piata. Goana după reduceri nu se opreste niciodata, continuind și dincolo de sezonul acestora. Site-urile cu reduceri aparute pe piata si-au făcut simtita prezenta din dorința de a atrage cat mai multi vizitatori prin furnizarea de ...

10 lucruri de știut când vrei să ataci ...

Societatea Civilă de Avocați ZANDOMENI asigură asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor judecătorești în Timișoara și zoda de vest a țării.

Pliante Bucuresti - Creatie Flyere ieftine | Vreaupliant.ro

Obtine serviciul de creare flyere pentru promovarea afacerii tale, la un pret avantajos. Afla cum!

CERTIFICAREA PMP, CARTEA DE VIZITĂ A MANAGERILOR DE ...

Certificarea internațională în project management a devenit o cerință din ce în ce mai prezentă pe piața muncii.

Shopping-ul rochiei de mireasa prin intermediul magazinelor online, ...

Atunci când vi se pare că nu vă reușesc multe în perioada pregătirilor de nuntă, însă timpul fuge fără să se mai uite înapoi, nu este cazul să vă faceți griji și să intrați în panică, chiar dacă nu ați făcut încă cea mai importantă cumpărătură, când este vorba despre organizarea

Aici gasesti servicii de evaluare ceasuri si amanet ...

Ceasul este din cele mai vechi timpuri un mecanism dupa care oamenii s-au ghidat intotdeauna sa isi masoare si sa isi dramuiasca timpul cat mai eficient cu putinta. Un ceas este totodata si un accesoriu, care poate fi si de lux. Un ceas poate costa pana la cateva mii sau zeci

SEO în Bucuresti, mai scump și mai dificil ...

SEO este un proces complex prin care un website calatoreste virtual catre primele pozitii ale motoarelor de cautare. De foarte multe ori, gasesti pachete " complete " de SEO, care pentru doar cateva sute de lei iti promit rezulate remarcabile si o pozitionare pe prima pagina pentru cautarile vizate.

SEO si Adwords - Fac echipa buna

Principalele instrumente utilizate in cadrul marketingului online sunt SEO si Google Adwords. Utilizate impreuna, acestea genereaza rezultatele scontate. Cum poti planifica cele mai eficiente campanii, afla chiar acum!

8 de idei de cadouri pentru angajatii tai

Pastele se apropie si angajatorii deja se intreaba ce le pot cumpara angajatilor. Una dintre cea mai frecventa alegere este achizitionarea de cosuri cadou de Craciun si Mos Niculae. Cosurile cadou corporate sunt alegerea cea mai sigura, atunci cand vreti sa faceti un cadou angajatilor.

Centrul de Limbi Straine A_BEST lanseaza sesiunea de ...

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, cu o experienta de aproximativ 9 ani pe piata, lanseaza o noua sesiune de cursuri deschise de toamna (perioada septembrie – noiembrie) pentru urmatoarele limbi straine: engleza, germana, suedeza, portugheza, spaniola si rusa. Cursurile sunt realizate

Pasi pentru infiintarea unei firme in Constanta

In Constanta, Societatea cu raspundere limitata (SRL) este una dintre cele mai raspandite forme juridice de infiintare a firmelor; doi din trei romani optand pentru infiintarea unui SRL. Infiintarea unei firme in Constanta dureaza, in mod normal, trei zile lucratoare, in conditiile in care dosarul de inregistrare este complet, iar asociatii

Carbogaz: Controlul calității carburanților este o prioritate pentru ...

Carburantul, benzina sau motorina, este un element esențial pentru o exploatare a autovehiculului în cele mai bune condiții pentru o perioadă îndelungată de timp. Un carburant care respectă toate normele de calitate întreține proprietățile motorului dacă este completat, bineînțeles de o atitudine responsabilă a șoferului care exploatează autovehiculul în parametrii recomandați

Cum sa te feresti de tepe cand cumperi ...

Intreaga activitate comerciala desfasurata pe internet a cunoscut cresteri semnificative, atat la nivelul sumelor tranzactionate cat mai ales la nivelul numarului de persoane implicate in acest fenomen

Productivitatea angajatilor este influentata de mediu de lucru?

Atunci cand ne angajam intr-un domeniu, cele mai importante lucruri pe care le avem in vedere sunt mediul de munca, confortul pe care il ofera acel job si bineinteles castigurile pe care le genereaza meseria respectiva.

Definirea spatiului perfect pentru lucru

Majoritatea persoanelor care desfasoara activitati independente au un anumit spatiu special in casa lor, construit in mod expres pentru sustinerea unui job la domiciliu.

Cum te asiguri ca sediul propriei firme este ...

Atunci cand vine vorba despre angajatii unei anumite societati, fiecare persoana se va duce cu gandul spre randamentul acestora, profesionalismul pe care il prezinta si, bineinteles, seriozitatea. Totusi, pentru ca toate acestea sa fie posibile este mai mult decat necesar ca orice membru al personalului

Spartan organizeaza primul proiect de responsabilizare fiscala al ...

Lantul de restaurante Spartan a lansat, pe data de 10 iulie, campania “Spartan te trimite in Grecia!”. Este pentru prima data in Romania cand o companie privata organizeaza la nivel national o campanie de responsabilizare fiscala a clientilor sai. Proiectul este menit sa incurajeze clientii restaurantelor Spartan sa ceara bonul fiscal

Aveti nevoie de serviciile oferite de o casa ...

In cazul in care doriti sa apelati la serviciile prestate de o casa de expeditii, in acest articol veti gasi toate informatii pe care trebuie sa le stiti pentru a intelege cum functioneaza o casa de expeditii.

Top 4 lucruri de care TREBUIE sa tina ...

Fara indoiala, managerul unui local, fie el restaurant, bar, pub sau pizzerie, trebuie sa tina cont de cateva reguli esentiale pentru a-si impresiona clientii, intrucat doar astfel business-ul pe care in conduce va cunoaste succesul!

Merita sa iti faci o afacere de servicii ...

O firma de pompe funebre se poate dovedi extrem de profitabila din punct de vedere financiar, insa nu este intocmai afacerea pe care o viseaza antreprenorii.

Cum sa porti un singur model de camasa ...

Don’t be like the rest of them, darling! Be unique, be stylish, but do it in a classy way!