Vânzările de cartușe laser relevă preferințele clienților pentru tehnologiile de imprimare

23.03.2017 / Business / Timisoara

Cele două tehnologii de imprimare folosit în mod curent au fiecare avantaje și dezavantaje care se manifestă în funcție de tipul specific de utilizare. Din perspectiva utilizării de birou, tendința către tehnologia laser este din ce în ce mai evidentă, fapt reieșit din vânzările înregistrate în ultimul trimestru din anul trecut de Euro Print ...

DAAS International Group adaugă soluția Simfony Connected Cabinets ...

DAAS International Group, lider de piață în frigul comercial și industrial, devine partener național exclusiv pentru soluția Connected Cabinets de la Simfony în relația cu lanțurile de retail din România.

Primesti GRATIS delicioasa hrana VOM FEINSTEN!

Comandă EQUILIBRIO pentru câinele sau pisica ta și primești GRATIS delicioasa hrană VOM FEINSTEN. Alege animaland.ro unic importator si distribuitor EQUILIBRIO & ANIMONDA.

Ce piese de mobila copii sunt necesare copilului ...

Dupa varsta de 3 ani a copilului tau, noua voastra "problema" va fi ce mobila copii sa alegeti pentru camera sa? Citeste sfaturile noastre si apoi vei stii ce sa alegi!

Customer care - un trend aflat în ascensiune ...

Alpha Power Media & Communication a urmărit, de-a lungul timpului, evoluția relațiilor dintre companii și clienți și prognozează faptul că 2017 întâlnește cel mai critic și informat public țintă. Specialiștii confirmă faptul că anul acesta companiile vor fi nevoite să investească în servicii profesioniste de customer care atât pentru menținerea statutului

Points of You™ România dă valoare creativității

În 2017 există noi trenduri în mediul de business, în special în ceea ce privește dinamica angajaților și a productivității acestora. Pronosticurile pentru această perioadă se axează pe acțiunile preluate de către companii în vederea creșterii eficienței la birou și maximizării randamentului în rândul departamentelor cheie ale companiilor. În acest sens,

Aspect Tehnic Grup

S.C. Aspect Tehnic Grup S.R.L. este o companie puternica, ce asigura toate activitatile necesare pentru obtinerea de autorizatie ISU, cu un personal capabil, responsabil si pasionat de ceea ce facem. Muncim mult pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale partenerilor nostri, suntem competenti si ne respectam toate angajamentele.

Informatii complete despre managementul documentelor

Managementul documentelor este o latura esentiala pentru orice companie!

Alegerea ideala pentru o dieta echilibrata!

Alege hrana super premium de la EQUILIBRIO - produs din ingrediente de cea mai buna calitatea, ce contribuie in mod vizibil la imbunatatirea starii de sanatate.

Senior Software a implementat solutia CPM pentru unul ...

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici producatori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, a finalizat implementarea sistemului CPM (Corporate Performance Management) in cadrul Secom®, o companie romaneasca specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete.

Cum aranjezi hainele pentru un butic de imbracaminte ...

Modul in care aranjezi un magazin de imbracaminte poate contribui la fericirea clientului si la timpul pe care acesta il va petrece in magazinul tau. In cazul in care clientii pot gasi cu usurinta ceea ce au nevoie, frustarea din timpul cumparaturilor va disparea. De asemenea, este foarte important sa pastrati

A doua ediţie „Ascensiunea în mediul de business ...

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează pe 23 martie cea de-a doua ediţie a evenimentului „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană”, un eveniment dedicat specialiştilor de resurse umane din companii, despre impactul asupra mediului de afaceri al proiectelor de training de limba germană pentru angajaţi. Guest speaker în cadrul

Crestem impreuna nivelul de performanta al managementului relatiilor ...

La a treia editie a Conferintei Managementului Relatiilor cu Clientii în Romania va invitam sa acumulati o expertiza solida, din practica în excelenta relatiilor cu clientii. In zilele de 17 si 18 mai 2017 la Bucuresti, adresam o provocare felului în care ii atragem, retinem si apreciem pe cei care investesc

Spartan redeschide restaurantul stradal din Arad, cu o ...

Spartan a redeschis, pe 8 martie, restaurantul stradal din Arad, dupa o investitie de peste 30.000 de euro in modernizarea decorului si suplimentarea numarului de locuri, de la 40, la 55. Unitatea este detinuta de Olivian Mitaru, francizat Spartan care a mai deschis trei restaurante, doua in Arad si unul in

Antreprenorii isi dau intalnire pe 15 martie la ...

Lumea afacerilor este modelata de cei rezistenti si neinfricati. Anii de criza au separat, insa, antreprenorii reali de cei oportunisti si au evidentiat companiile care au reusit sa se reinventeze si sa se adapteze timpurilor in care traim.

Flrbirotica lanseaza categoria Stilouri de lux

Flrbirotica lanseaza noua categorie Stilouri de lux, aici se vor regasii branduri consacrate precum Parker, Picasso, Faber-Castell sau Inoxcrom.

Kit-urile de reîncărcare pentru cartușe de imprimantă sunt ...

În condițiile unor nevoi de imprimare restrânse, utilizatorul casnic este în căutarea unor soluții de imprimare care oferă un raport calitate-preț echitabil. Pentru acest tip de utilizare ocazională a imprimantei pentru documente personale, calitatea este un aspect principal, dar nu unul esențial în ceea ce privește mentenanța și înlocuirea cartușelor de

Alfredo Seafood: 2016, un an cu o crestere ...

Romfood Trading, unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse din peste si fructe de mare din Romania si dezvoltator al brandului Alfredo Seafood, a incheiat anul 2016 cu performante notabile si se pregateste pentru un 2017 aflat sub semnul cresterii, dar si al consolidarii. Cu o cifra de afaceri estimata

Lansare Talent Garden Bucuresti, primul hub dedicat exclusiv ...

TALENT GARDEN Bucuresti (TAG Bucharest), un proiect initiat de Asociatia Freelancerilor, realizat in parteneriat cu reteaua internationala de hub-uri Talent Garden si cu sprijinul Telekom Romania si Banca Transilvania, este primul spatiu de co-working dedicat exclusiv industriilor creative. TAG Bucuresti si-a deschis în mod oficial portile catre freelanceri, start-up-uri sau companii

COMUNICAT DE PRESĂ Mihai Stănescu: O călătorie către ...

Conceptul de Prezență Executivă însumează calitățile necesare unui lider de succes, atât în business cât și în viață: o combinație între carismă, influență și o tentă de inefabil.

Glamour Studio are vesti minunate in 2017: deschide ...

Inceputul anului 2017 vine cu vesti extraordinare pentru angajatele, dar si pentru aspirantele la titlul de model pentru Glamour Studio, unul dintre cele mai respectate studiouri de videochat din Bucuresti: noul sediul al studioului, de peste 800 de metri patrati, isi va deschide usile pentru angajate.