Sase rate suplimentare prin CardAvantaj si Fidelicard in Bucuresti Mall si Plaza Romania

13 august 2015

Pana pe 15 septembrie, clientii Bucuresti Mall si Plaza Romania se pot bucura de 5 rate suplimentare fata de cele existente deja, la orice cumparatura in reteaua de magazine partenere CardAvantaj din aceste locatii. In plus, detinatorii CardAvantaj care au si Fidelicard primesc o rata in plus, ajungand la 6 extra rate, la ambele centre comerciale.

Pe tot parcursul anului, clientii Bucuresti Mall si Plaza Romania se bucura de numeroase beneficii in urma asocierii dintre Fidelicard si CardAvantaj, primul card de credit in lei pentru cumparaturi in rate fara dobanda, cu utilizare atat nationala, cat si internationala, emis de catre Credit Europe Bank Romania.

In mod obisnuit, clientii posesori ai unui CardAvantaj ce detin si Fidelicard beneficiaza de doua rate in plus pe acest card de credit pentru cumparaturile facute in magazinele partenere din cele doua mall-uri. Mai mult, daca detinatorul unui CardAvantaj aplica online pentru Fidelicard, el primeste patru bilete la Cinema Movieplex – aflat in incinta Plaza Romania – cu o reducere de 50%. Totodata, posesorii de Fidelicard care aplica pentru CardAvantaj sunt exceptati de la plata comisionului de administrare cont curent in primul an si primesc un bonus de 50 de lei la prima tranzactie, indiferent de valoarea ei.

Campania ce ofera 5 sau 6 rate suplimentare este un beneficiu cu adevarat special pe care cele doua carduri il ofera clientilor sai fideli in aceasta perioada, in care se cumuleaza atat reducerile, cat si cumparaturile specifice toamnei si intoarcerii la scoala.

Programul Fidelicard face parte din strategia de dezvoltare si modernizare pentru Bucuresti Mall si Plaza Romania. Eliberarea Fidelicardului (fie el Standard, Family sau Junior) este gratuita. Mai multe detalii sunt disponibile la Info Desk si pe pagina www.fidelicard. ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram