MediHelp Internațional a semnat un parteneriat pe termen lung cu Allianz Țiriac

3 iulie 2014

MediHelp Internațional, cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate din Europa Centrală și de Est, a semnat un parteneriat cu Allianz-Țiriac Asigurări, companie membră a Grupului Allianz, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii financiare la nivel global. Începând cu luna iunie 2014, MediHelp Internațional va distribui pe piața din România polițe de asigurare de sănătate Allianz-Țiriac pentru persoane fizice și pentru companii.
În baza colaborării cu Allianz-Țiriac, MediHelp Internațional va adăuga pachetele de asigurări de sănătate cu acoperire locală în portofoliul sau care a inclus, până în prezent, doar asigurări private de sănătate cu acoperire internațională. Asigurările de sănătate SanaPro și SanaPlan oferite de Allianz Țiriac vor fi distribuite de MediHelp Internațional.
"Suntem fericiți că avem posibilitatea de a anunța un parteneriat pe termen lung cu Allianz-Țiriac, un jucător de top pe piața românească de asigurări. Acest parteneriat contribuie la menținerea standardelor de înaltă calitate pe care le-am stabilit încă de la fondarea MediHelp Internațional, în 1999. Prin promovarea produselor de asigurări de sănătate Allianz-Țiriac, MediHelp va oferi mai multe soluții clienților săi, prin creșterea portofoliul nostru cu planuri de asigurări de sănătate cu acoperire locală, adecvate pentru orice cerere. Parteneriatul semnat cu Allianz-Țiriac înseamnă alăturarea celui mai important furnizor de asigurări de sănătate private din zonă cu o companie de asigurări pe care clienții se pot baza, ceea ce demonstrează că piața românească a ajuns la un nivel înalt de maturitate și de înțelegere a nevoilor consumatorilor. ", a declarat Zahal Levy, Președintele MediHelp Internațional.
“Parteneriatul cu MediHelp se aliniază direcției de dezvoltare a portofoliului de asigurări de sănătate al Allianz-Țiriac. Protecția sănătății propriilor angajați poate oferi companiilor un avantaj competitiv. Înțelegem faptul că nevoile companiilor active pe piața românească sunt dintre cele mai diferite, prin urmare oferta Allianz-Țiriac pentru protecția sănătății angajaților este una flexibilă, ce poate fi ușor adaptată în funcție de opțiunile specifice ale clienților. Aceeași flexibilitate și posibilitatea alegerii acoperirii potrivite în funcție de propriile nevoi o regăsim și la produsul de asigurare de sănătate destinat persoanelor fizice - SanaPro”, explică Aurel Badea, Director Direcția Tehnică în cadrul Allianz-Țiriac Asigurări. „Suntem siguri că oferta Allianz-Țiriac poate acoperi la ora actuală nevoi dintre cele mai complexe pentru diferitele categorii de clienți”, a continuat Badea.
SanaPlan este un produs modular, flexibil, structurat pe trei planuri de asigurare: Ambulatoriu, Spitalizare și Stomatologie. Cele trei planuri pot fi contractate în combinații diverse, astfel încât un client poate beneficia de protecție completă și/sau pachete diferențiate pentru membrii echipei sale. Opțional, celor 3 planuri de asigurare li se poate adăuga acoperirea pentru investigații de tip preventiv, care oferă angajaților posibilitatea de a-și evalua anual starea de sănătate. Pentru a veni în sprijinul asiguraților, Allianz-Țiriac are încheiate parteneriate cu peste 450 centre medicale din toată țara. Rețeaua de parteneri medicali, atent selecționată și permanent monitorizată, include clinici și instituții medicale echipate cu aparatură de înaltă tehnologie, recunoscute pentru calitatea serviciilor prestate.

SanaPro este un produs flexibil, modular, ce permite clienților să-și configureze asigurarea potrivită nevoilor lor. Din perspectiva acoperirilor, SanaPro este structurat astfel încât să ofere mai multe variante de acoperire, oricare dintre variantele asigurării de bază putând fi completate prin contractarea unor clauze suplimentare ce pot oferi, de exemplu, acoperire pentru spitalizare și intervenții chirurgicale pentru asigurat sau pentru copiii acestuia, ori acoperire pentru o serie de investigații cu caracter preventiv.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram