Elita bancara din Romania prezenta la petrecerea aniversara AVBS Credit

18 iulie 2017

Vinerea trecuta, intr-un local istoric din Capitala, apartinand patrimoniului Academiei Romane, reprezentantii principalelor institutii bancare si IFN-uri din Romania s-au reunit pentru a sarbatori primul deceniu de activitate si performanta al companiei AVBS Credit.

Fondata in anul 2007 de catre Valentin Anghel, compania se afla, in prezent, pe locul I ca cifra de afaceri in topul companiilor cu capital 100% romanesc in domeniul brokerajului bancar, si pe locul al II-lea in privinta tranzactiilor intermediate, dupa o companie cu capital strain. La finalul primului deceniu, bilantul realizarilor AVBS Credit poate fi rezumat in cateva cifre impresionante: peste 70 de francize in toata tara, o echipa formata din zeci de brokeri de credite, un portofoliu impresionant cu cateva zeci de mii de clienti, parteneriate solide cu principalele institutii bancare si non-bancare din Romania, si sute de milioane de Euro intermediate.

Astfel, pentru a marca incheierea primului deceniu de activitate, dar si pentru a sarbatori debutul celui de-al doilea, care prefigureaza extinderea companiei pe plan international, reprezentantii AVBS Credit au organizat o petrecere de tip cocktail, in semn de multumire pentru parteneri, colaboratori si clienti.

Invitatul special al evenimentului a fost domnul Adrian Vasilescu, una dintre cele mai marcante personalitati din domeniul economic si bancar din Romania. Actualul Consultant de Strategie al BNR a oferit invitatilor un discurs de aproape o ora despre importanta, riscurile si beneficiile brokerajului bancar, precum si notiuni din educatia financiara.

- // -
AVBS Credit se numara printre primele companii de intermedieri credite bancare si non-bancare din Romania. In prezent, compania fondata in urma cu un deceniu de Valentin Anghel, se afla pe locul I ca cifra de afaceri in topul companiilor cu capital 100% romanesc in domeniul brokerajului bancar, si pe locul al II-lea in privinta tranzactiilor intermediate, dupa o companie cu capital strain. AVBS Credit are un portofoliu extins de clienti bancari si non-bancari, iar serviciile pe care le pune la dispozitia clientilor sai sunt personalizate si 100% gratuite. Compania, aflata in continua expansiune, numara, in prezent, peste 70 de francize, in urmatoarele orase: Bucuresti, Baia Mare, Braila, Brasov, Botosani, Caransebes, Constanta, Cluj, Focsani, Galati, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Petrosani, Piatra Neamt, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Strehaia, Targoviste, Targu Jiu, Targu Lapus, Tulcea si Vatra Dornei.
AVBS Credit este membra a A.R.B.C. (Asociatia Romana a Brokerilor de Credite).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram