Cursuri A_BEST de limbi straine prin predare interactiva

20 iulie 2016

Au început înscrierile pentru cursurile A_BEST de limbi străine din sesiunea de toamnă. Până pe 9 septembrie, te poţi înscrie la unul din cursurile de grupă (5-7 cursanţi) pe care echipa A_BEST le-a pregătit pentru perioada septembrie – noiembrie 2016. Vino la un curs de engleză, germană, portugheză, spaniolă sau rusă şi învaţă o limbă străină cu entuziasm. Cursurile de limbi străine din sesiunea de toamnă au loc în timpul săptămânii, după programul de lucru, sau în weekend (sâmbătă).

Traineri cu o pregătire excelentă, metodă de predare comunicativă

La Centrul de Limbi Străine A_BEST vei interacţiona cu o echipa de traineri cu o excelentă pregătire academică şi cu experienţă în predarea limbilor străine pentru persoanele adulte. În cadrul şedinţelor de curs, trainerii A_BEST utilizează metoda de predare comunicativă, astfel încât să poţi folosi cunoştinţele acumulate la curs în diferite contexte sociale. Se pune accent pe fluenţa cursanţilor, iar sesiunile de training se bazează pe comunicare: discuţii, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri de rol etc.

Îţi oferim şi suporturi de curs gratuite, dezvoltate intern de trainerii noştri şi care sunt adaptate domeniului în care activezi, astfel încât să te poţi regăsi în activităţile desfăşurate şi să te poţi familiariza cu situaţiile şi contextele expuse în timpul lecţiilor. Mai mult decât atât, grupele de curs au un număr de maximum şapte participanţi, astfel încât predarea să fie cât mai eficientă. Astfel, dacă te vei număra printre cursanţii noştri, poţi fi sigur că vei beneficia de maximă atenţie din partea trainerului. În plus, cursurile nu se limitează numai la predarea clasică. În cadrul şedinţelor vei avea ocazia să îţi faci prieteni sau să cunoşti – de ce nu? – chiar şi noi parteneri de afaceri.

Înscrie-te la un curs de grupă la A_BEST

Până pe 9 septembrie te poţi înscrie la cursurile de grupă (5 – 7 participanţi) organizate de A_BEST pentru următoarele limbi străine: engleză, germană, spaniolă, portugheză şi rusă, cu începere din 24 septembrie. Cursurile sunt organizate pentru diferite niveluri de studiu, conform CEF – Common European Framework (începător, începător plus, pre-intermediar, intermediar). În funcţie de limba străină pe care o veţi studia, cursurile vor avea loc după-amiaza, de la ora 16.30, seara, de la ora 18.30, sau sâmbăta, de la ora 09.00 sau ora 12.00.

Pentru a vizualiza Calendarul complet al cursurilor de limbi străine destinate persoanelor adulte şi pentru a afla toate detaliile despre organizare, înscriere, tarife şi trainerii care vor susţine cursurile, click aici.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0762.274.914 sau la adresa de email [email protected].

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei peste şapte ani de activitate a reuşit să se remarce rapid pe piaţa de profil. În prezent, Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI, ECL și certificat ISO 9001:2015, de către TÜV SÜD) este o companie ce oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram