Credite IFN avantajoase puse la dispozitie de Creditfix ro

7 iunie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Creditele IFN din oferta Creditfix sunt usor de obtinut, si reprezinta o alternativa de incredere la creditele bancare. IFN-urile (institutiile financiare nebancare) prezinta autorizarile necesare de functionare, si au in portofoliul de produse financiare aceste credite specifice. Pe site-ul Creditfix, detinut de institutia omonima, Crefit Fix IFN, sunt prezentate variante de credite nebancare IFN convenabile, cu caracteristici explicate pe intelesul tuturor celor care au o nevoie urgenta de bani pe o perioada relativ scurta de timp.

Un grup de tineri profesionisti din domeniul financiar au gasit o cale sa ii ajute si pe cei cu venituri reduse sau pe cei care nu puteau aplica pentru un credit, asa ca au fondat la inceputul anului 2015 Creditfix. Acum, in 2016, Credit Fix IFN este institutia la care apeleaza tot mai multe persoane, datorita acestui IFN credit pe care il acorda.

Credite nebancare: aceste credite care, cel putin pe Creditfix, ajuta cu rapiditate pe oricine

Creditele nebancare au o multitudine de avantaje, si putem spune ca un credit IFN se poate acorda oricarui il solicita. Totusi, exista 3 reguli de bun simt pe care debitorii (cei care se imprumuta) trebuie sa le respecte fata de creditor (IFN-ul):
• Sa fi implinit deja varsta de 18 ani
• Sa aiba un venit net lunar de cel putin 500 de lei
• Sa incaseze venitul lunar intr-un cont curent (preferabil cu card bancar atasat)
Conditiile acestea sunt avantajoase, deoarece sunt indeplinite in mod automat de majoritatea persoanelor: minorii nu vor lua initiativa imprumutului, iar parintii nu pot profita de calitatea de tutore asupra minorilor pentru a santaja; oricum, minorii sunt protejati la nivel financiar de norme legislative clare. In legatura cu venitul net minim, este necesar numai sa amintim cat este salariul minim lunar pe economie (1250 lei).

Creditul IFN de la Creditfix se poate simula folosind doar 2 axe, pe site

IFN creditul nu poate exista pe o singura perioada si intr-o suma limitata. Totusi, pentru un indiciu rapid, se poate folosi acest „calculator de pret” interactiv: pe o axa se stabileste ce suma de bani se doreste, iar pe cea imediat mai jos, pentru cat timp se doreste creditul in cauza.
Valoarea imprumutului, a dobanzii si a totalului de plata va fi afisata in cifre in partea de jos, si astfel totul este mult mai simplu. Persoanele care doresc sa obtina credite nebancare IFN pot afla cu exactitate ce sume sunt implicate atunci cand suna la numarul afisat pe www.creditfix.ro, pe pagina Credit Fix.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram