Schimbările climatice și efectele lor pentru segmentul agricol. Grindina este principalul factor care a provocat daune

03.10.2016 / Banci / Asigurari / Bucuresti

Europa se confruntă și va continua să se confrunte cu un val de fenomene meteorologice extreme în următoarea perioadă, ca urmare a schimbărilor climatice globale. ...

Asigurarea de accidente, viață și pensie privată pentru ...

Tot mai mulți specialiști in domeniu sunt de părere că elementul esențial prin care firmele se pot diferenția îl constituie modul de abordare al problematicii resurselor umane, cu alte cuvinte conținutul și calitatea managementului acestor resurse.Astfel, avantajul competitiv al unei organizații provine din oamenii săi.

Creditfix.ro - un inceput de toamna fara stres ...

In ziua de astazi, problemele cu banii se regasesc in orice familie, iar posibilitatea de a face rost de bani rapid nu se intrevede sub nicio forma. Salariul mic, dosarele stufoase pline de adeverinte pe care le cere banca, imposibilitatea de a primi imprumuturi de la prieteni, rude, familie, pot duce

Imprumut online de la ConcordiaCapital

Multi ne-am intrebat vreo data la ce banca putem sa accesam rapid si in acelasi timp online niste bani ca imprumutul la dobanda avantajoasa. Multi insa nu stim ce pasi trebuie sa urmam pentru a accesa o astfel de finantare avantajoasa. Raspunsurile la aceste probleme

Cursuri A_BEST de limbi străine prin predare interactivă

Au început înscrierile pentru cursurile A_BEST de limbi străine din sesiunea de toamnă. Până pe 9 septembrie, te poţi înscrie la unul din cursurile de grupă (5-7 cursanţi) pe care echipa A_BEST le-a pregătit pentru perioada septembrie – noiembrie 2016. Vino la un curs de engleză, germană, portugheză, spaniolă sau rusă

Garantia de participare la licitatie reprezinta protejarea beneficiarului

Garantia de participare la licitatie este un instrument de garantare solicitat oricarui asigurat sau ofertant care doreste sa participe la o procedura de atribuire pentru un contract de achizitie publica.

Obtine un imprumut pana la salariu cu ajutorul ...

De cele mai multe ori, imprumuturile nebancare se obtin usor, insa exista o sumedenie de aspecte pe care oamenii nu le iau in calcul inainte de a opta pentru o astfel de alternativa.

Ia-ti bani de vacanta de la Creditfix.ro!

Campania se desfasoara in perioada 08 – 19 iunie 2016 (inclusiv)

Credite IFN avantajoase, puse la dispozitie de Creditfix.ro

Creditele IFN din oferta Creditfix sunt usor de obtinut, si reprezinta o alternativa de incredere la creditele bancare.

Fa-ti asigurare PAD, ca sa dormi linistit

Daca nu stiai inca, atat persoanele juridice, cat si cele fizice sunt obligate sa isi asigure locuinta impotriva dezastrelor naturale.

Viva Credit investește 1.000.000 euro și deschide ...

București, 24 noiembrie 2015: Viva Credit, prima companie din România specializată în credite până la salariu, deschide prima filială în afara țării și își extinde serviciile în Cehia, în urma unei investiții de 1.000.000 de euro.

Etichete personalizate, cadouri pictate, aplicaţii pentru mobil sau ...

• 10 luni de proiect; • 400 de de tineri antreprenori participanți (între care 211 de femei); • 2 caravane de promovare, conferințe și sesiuni de consiliere în domeniul antreprenorial; • 1 concurs de idei de afaceri, 59 de proiecte înscrise, 40 de câștigători; • 40 de start-up-uri finanţate cu câte 10.000 de euro fonduri nerambursabile; • Peste 80 de locuri

Arval a finalizat achiziția GE Capital Fleet Services

București, 11 noiembrie 2015 – Grupul bancar francez BNP Paribas anunță că Arval a finalizat achiziția anuntata inca din iunie a.c. a GE Capital fleet services. Grație acestei achiziții, Arval devine lider pe piața leasingului operațional multimarcă in Europa.

Riscurile neplatirii asigurarilor RCA

Asigurarea de raspundere civila auto sau RCA-ul este, conform legislatiei in vigoare, obligatorie in Romania.

Brokerul de asigurari trebuie sa fie partenerul tau ...

5 motive pentru care aleg sa colaborez cu un Broker de Asigurari Corporate 1.Experienta suficienta in managementul de portofolii complexe de asigurari (ani de experienta) 2.Competenta dovedita prin background educational - studii superioare, mastere si cursuri specializate (diplome si certificari) 3.Portofoliu relevant de clienti asistati - cantitativ si valoric (numar clienti /polite derulate

Transferul de bani, o necesitate din ce in ...

Cu totii folosim bani, deoarece banul este elementul central al societatii noastre. O buna parte dintre noi insa, nu mai foloseste bani fizici, ci bani electronici. Avantajele platilor cu cardul, prin transfer bancar sau prin transfer online sunt cat se poate de

STAFF Broker si-a upgradat prezentarea online cu o ...

Fa lumina in businessul tau..cu consultantii STAFF. Impreuna facem diferenta

Sisteme de supraveghere video la Badas Business – ...

Asigurati-va afacerea! Pentru a preintampina situatiile neplacute, achizitionati sisteme de supraveghere video din oferta Badas Business! Doar aceasta firma va furnizeaza echipamentele complete de care aveti nevoie, in servicii fiind incluse si montarea, respectiv mentenanta!

Sase rate suplimentare prin CardAvantaj si Fidelicard in ...

Parteneriatul dintre Fidelicard, programul de loializare al Bucuresti Mall si Plaza Romania, si CardAvantaj, cel mai iubit card de cumpaturi in rate din Romania, continua cu beneficii suplimentare pentru clientii celor doua centre comerciale.

Descopera cardurile Idea::Bank banca preferata a oamenilor cu ...

Suntem o banca de origine poloneza care ofera produse si servicii financiare in felul in care consumatorii romani isi doresc in prezent: simplu, prompt, personal si transparent. Oferim produse si servicii atat persoanelor fizice cat si IMM-urilor, mizand pe dezvoltarea noilor tehnologii (internet si digital banking). Suntem hotarat­i sa

Cum alegi cel mai bun si ieftin RCA?

Posesorii de masini nu au foarte multe de ales atunci cand vine vorba despre asigurari. Exista doua tipuri mari si late de asigurari pentru care pot opta. Primul tip este asigurarea RCA care este obligatorie, in timp ce al doilea este asigurarea CASCO, care desi este facultativa, este extrem de utila.