Schimbările climatice și efectele lor pentru segmentul agricol. Grindina este principalul factor care a provocat daune

03.10.2016 / Banci / Asigurari / Bucuresti

Europa se confruntă și va continua să se confrunte cu un val de fenomene meteorologice extreme în următoarea perioadă, ca urmare a schimbărilor climatice globale. ...

Societe Generale European Business Services ajunge la 1000 ...

Societe Generale European Business Services, centrul care oferă servicii profesionale cu valoare adăugată în domenii precum finanțe, achiziții, resurse umane, KYC (Know Your Customers) și servicii de IT pentru grupul Societe Generale, a ajuns la pragul de 1000 de angajați în urma unei creșteri accelerate din ultimii trei ani.

AVBS Credit a împlinit, anul acesta, un ...

AVBS Credit, una dintre primele companii de intermedieri credite bancare și non-bancare din România, sărbătorește, luna aceasta, 10 ani de activitate și performanță. Fondată în mai 2007 de către Valentin Anghel, compania se află, în prezent, pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în

PayPoint şi Groupama Asigurări anunţă semnarea unui parteneriat

- PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunţă semnarea unui nou parteneriat cu unul dintre principalii jucători din industria asigurărilor.

Asigurarea de accidente, viață și pensie privată pentru ...

Tot mai mulți specialiști in domeniu sunt de părere că elementul esențial prin care firmele se pot diferenția îl constituie modul de abordare al problematicii resurselor umane, cu alte cuvinte conținutul și calitatea managementului acestor resurse.Astfel, avantajul competitiv al unei organizații provine din oamenii săi.

Creditfix.ro - un inceput de toamna fara stres ...

In ziua de astazi, problemele cu banii se regasesc in orice familie, iar posibilitatea de a face rost de bani rapid nu se intrevede sub nicio forma. Salariul mic, dosarele stufoase pline de adeverinte pe care le cere banca, imposibilitatea de a primi imprumuturi de la prieteni, rude, familie, pot duce

Imprumut online de la ConcordiaCapital

Multi ne-am intrebat vreo data la ce banca putem sa accesam rapid si in acelasi timp online niste bani ca imprumutul la dobanda avantajoasa. Multi insa nu stim ce pasi trebuie sa urmam pentru a accesa o astfel de finantare avantajoasa. Raspunsurile la aceste probleme

Cursuri A_BEST de limbi străine prin predare interactivă

Au început înscrierile pentru cursurile A_BEST de limbi străine din sesiunea de toamnă. Până pe 9 septembrie, te poţi înscrie la unul din cursurile de grupă (5-7 cursanţi) pe care echipa A_BEST le-a pregătit pentru perioada septembrie – noiembrie 2016. Vino la un curs de engleză, germană, portugheză, spaniolă sau rusă

Garantia de participare la licitatie reprezinta protejarea beneficiarului

Garantia de participare la licitatie este un instrument de garantare solicitat oricarui asigurat sau ofertant care doreste sa participe la o procedura de atribuire pentru un contract de achizitie publica.

Obtine un imprumut pana la salariu cu ajutorul ...

De cele mai multe ori, imprumuturile nebancare se obtin usor, insa exista o sumedenie de aspecte pe care oamenii nu le iau in calcul inainte de a opta pentru o astfel de alternativa.

Ia-ti bani de vacanta de la Creditfix.ro!

Campania se desfasoara in perioada 08 – 19 iunie 2016 (inclusiv)

Credite IFN avantajoase, puse la dispozitie de Creditfix.ro

Creditele IFN din oferta Creditfix sunt usor de obtinut, si reprezinta o alternativa de incredere la creditele bancare.

Fa-ti asigurare PAD, ca sa dormi linistit

Daca nu stiai inca, atat persoanele juridice, cat si cele fizice sunt obligate sa isi asigure locuinta impotriva dezastrelor naturale.

Viva Credit investește 1.000.000 euro și deschide ...

București, 24 noiembrie 2015: Viva Credit, prima companie din România specializată în credite până la salariu, deschide prima filială în afara țării și își extinde serviciile în Cehia, în urma unei investiții de 1.000.000 de euro.

Etichete personalizate, cadouri pictate, aplicaţii pentru mobil sau ...

• 10 luni de proiect; • 400 de de tineri antreprenori participanți (între care 211 de femei); • 2 caravane de promovare, conferințe și sesiuni de consiliere în domeniul antreprenorial; • 1 concurs de idei de afaceri, 59 de proiecte înscrise, 40 de câștigători; • 40 de start-up-uri finanţate cu câte 10.000 de euro fonduri nerambursabile; • Peste 80 de locuri

Arval a finalizat achiziția GE Capital Fleet Services

București, 11 noiembrie 2015 – Grupul bancar francez BNP Paribas anunță că Arval a finalizat achiziția anuntata inca din iunie a.c. a GE Capital fleet services. Grație acestei achiziții, Arval devine lider pe piața leasingului operațional multimarcă in Europa.

Riscurile neplatirii asigurarilor RCA

Asigurarea de raspundere civila auto sau RCA-ul este, conform legislatiei in vigoare, obligatorie in Romania.

Brokerul de asigurari trebuie sa fie partenerul tau ...

5 motive pentru care aleg sa colaborez cu un Broker de Asigurari Corporate 1.Experienta suficienta in managementul de portofolii complexe de asigurari (ani de experienta) 2.Competenta dovedita prin background educational - studii superioare, mastere si cursuri specializate (diplome si certificari) 3.Portofoliu relevant de clienti asistati - cantitativ si valoric (numar clienti /polite derulate

Transferul de bani, o necesitate din ce in ...

Cu totii folosim bani, deoarece banul este elementul central al societatii noastre. O buna parte dintre noi insa, nu mai foloseste bani fizici, ci bani electronici. Avantajele platilor cu cardul, prin transfer bancar sau prin transfer online sunt cat se poate de

STAFF Broker si-a upgradat prezentarea online cu o ...

Fa lumina in businessul tau..cu consultantii STAFF. Impreuna facem diferenta

Sisteme de supraveghere video la Badas Business – ...

Asigurati-va afacerea! Pentru a preintampina situatiile neplacute, achizitionati sisteme de supraveghere video din oferta Badas Business! Doar aceasta firma va furnizeaza echipamentele complete de care aveti nevoie, in servicii fiind incluse si montarea, respectiv mentenanta!