Va este dor de o aventura la mare cu prietenii?

25 iulie 2014
Autor:
Touch Media

Nu mai stati pe ganduri, weekendul acesta se anunta vreme extrordinara de plaja, iar daca rezervarea pentru cazare este facuta, masa este asigurata, va asteapta sezlongul si umbreluta. Nu ramane decat sa va faceti bagajele si sa urcati in masina pentru o noua aventura cu prietenii. Daca gasca este numeroasa si masina personala nu este suficient de incapatoare puteti inchiria una din masinile de 8+1 locuri de la Hermann rent a car. Serviciul de inchirieri auto Mamaia va pune la dispozitie masini fiabile care ofera siguranta si confort maxim.

Vreti un concediu departe de Romania? Indiferent de ce mare alegeti sa vizitati anul acesta, Heramann este la dispozitia dumneavoastra. Daca aveti nevioie de transport pana la aeroport alegeti cu incredere serviciul inchirieri auto Otopeni, beneficiati de orice masina vi se potriveste din flota Hermann, dar si de echipamente optionale care sa va dea incredere in autoturismul pe care il conduceti. Daca va incadrati in limita a 100 de kilometrii, Hermann va ofera Dacia Logan la numai 29 euro/zi.

Hermann detine autoturisme sigure, dotate din toate punctele de vedere si confortabile, iar daca aveti nevoie de ceva pe tot parcursul contractului de inchiriere va stam la dispozitie 24 de ore din 24. Este foarte bine sa evitam, dar pentru posibilele avarii nu trebuie sa va faceti griji, masinile de la Hermann beneficiaza de asigurare Casco. Apelelati la serviciul de inchirieri auto Constanta de la Hermann Rent a Car si alegeti masina care vi se potriveste.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram