Transport marfa cu Volsped – servicii impecabile furnizate in conditii optime

7 februarie 2017
Autor:
Zoom-Biz

Trebuie sa livrezi marfa unui client fidel? Stii ca poti colabora cu cei de la Volsped pentru servicii de transport marfa oricand este cazul? Daca vrei sa te bucuri de servicii impecabile, cu cei de la Volsped vei putea discuta toate detaliile in vederea asigurarii unui transport marfa in conditiile cele mai sigure si bineinteles, cele mai avantajoase.

Transport marfa – servicii pe masura nevoilor tale

Cu Volsped, te bucuri de servicii de transport marfa atat in tara cat si in strainatate la cele mai avantajoase preturi. Firma furnizoare are mijloace de transport cat mai rapide care ajung sa asigure serviciile pentru mase de pana la 1.5 tone si volume pana la 24 mc. De asemenea, echipa de soferi a celor de la Volsped parcurge distante mari in timpul cel mai scurt.

Cu masini eficiente si soferi profesionisti, transportul tau va ajunge la destinatie cat de repede. Cei de la Volsped iti vor propune servicii care sa se plieze nevoilor si preferintelor tale; acest lucru se va putea face tinand cont de distanta pana la destinatie, tipul marfii si cantitatea, dar si alte lucruri care te intereseaza.

Nu exista niciun risc al unor costuri neprevazute, iar tu vei avea parte de servicii accesibile din toate punctele de vedere. Inainte de a lua orice alta decizie, este bine sa discuti din timp cu cei de la Volsped pentru a pune la punct toate detaliile legate de un viitor transport marfa.

Volsped te asteapta sa puneti la punct toate detaliile cu privire la urmatorul transport marfa!

Cei care aleg Volsped pentru transport marfa au certitudinea de a lucra cu o firma din Bucuresti, specializata in tot ce tine de mutari locuinta, relocari internationale, relocari birouri, transport mobila, depozitare, expeditii marfa etc. Volsped are o experienta de mai bine de 9 ani pe piata de specialitate, data si de interesul clientilor, iar media clientilor pe an este cea care dovedeste acest lucru.

Daca si tu alegi sa lucrezi cu cei de la Volsped, vei beneficia de solutii personalizate conform necesitatilor avute din partea unei echipe de experti. Fiecare colaborare cu cei de la Volsped se bazeaza intotdeauna pe transparenta, seriozitate si promptitudine, iar daca este vorba de relocarea in noi sedii de firma sau in noi locuinte, sprijinul de nadejde il vei primi mereu de la aceasta firma.

Cu Volsped, toate bunurile tale iti sunt asigurate pe durata transportului, iar preturile pentru serviciile pe care le vei alege va putea fi stabilit cu ajutorul unui software pe care reprezentantii firmei il au. Volsped dispune de logistica necesara pentru a putea venit in ajutor tuturor: este vorba despre autoutilitare si camioane monitorizate prin GPS.

Odata cu acestea, se mai poate avea in vedere si asigurarea bunurilor, acestea fiind asigurare pe intreaga durata a transportului, asigurare care poate ajunge pana la 1 milion de euro. Cu Volsped, nu exista niciun risc de costuri ascunse, dar nici de neplaceri in momentul asigurarii serviciilor.

Bucura-te intotdeauna de siguranta a bunurilor, dar si de transporturi efectuate conform contractului incheiat cu firma! De asemenea, nu uita sa profiti si de discounturi semnificative pentru clientii fideli care aleg mereu Volsped!

Volsped – partener de incredere cand vine vorba de transport marfa!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram