Transfero excelenta in servicii de transfer catre si de la aeroport

27 octombrie 2016

Transfero este o agentie de turism ce activeaza pe piata din Romania si pune la dispozitia clientilor sai servicii de transfer catre Aeroportul Otopeni si Aeroportul Cluj, si de la aeroport in provincie. Este foarte important ca pasagerii sa circule in siguranta si confort de la aeroport spre destinatie si de acasa spre aeroport.

Transfero este un operator de servicii de transfer Aeroport Otopeni si Cluj si retur existent pe piata de mai bine de 3 ani. In aceasta perioada de activitate, compania a depasit target-ul de 100.000 de clienti multumiti, iar acum se indreapta spre urmatorul obiectiv, cu un numar mai mare de clienti si o retea mai larga de trasee.

La acest moment, sunt puse la dispozitia clientilor variante de transport spre Aeroportul Otopeni din provincie, precum si transfer aeroport - Focsani sau transfer aeroport - Vaslui sau alte destinatii din partea de sud-est a tarii. Din luna decembrie pot fi rezervate locuri pentru transfer Aeroport Cluj catre orase precum Bistrita, Baia Mare, Sibiu sau Oradea.

Flota Transfero cuprinde microbuze Mercedes de 7, 8 sau 19 locuri pentru pasageri, precum si autocare de 49, 53 si, respectiv, 55 de locuri. Clientii Transfero pot fi transportati din provincie catre Aeroportul Otopeni sau Aeroportul Cluj si inapoi cu unul dintre cele 80 de autovehicule ce reprezinta flota operatorului.

Fiecare dintre aceste autovehicule este dotat cu spatii de bagaje incapatoare, sistem de aer conditionat, climatronic, DVD, microfon, sisteme audio si video de inalta calitate si scaune confortabile, astfel incat deplasarea intre aeroport si casa (ori invers) sa poata fi realizata in conditii optime.

Pe langa serviciile de transport Aeroport Otopeni si transport Aeroport Cluj, Transfero ofera posibilitatea de inchiriere microbuz la preturi accesibile, precum si inchirieri autocare din Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare privind cursele, tarifele sau serviciul rent a car, accesati site-ul oficial al operatorului de curse transfer catre Aeroportul Otopeni si Aeroportul Cluj Transfero.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram