Traieste clipa cu masina visurilor tale Alege unul dintre modelele de Land Rover second hand de la Leasing Automobile

21 august 2017
Autor:
Fortin

Contanti pe noi pentru cumpararea unei masini Land Rover second hand la promotie si prin multiple posibilitati de finantare.

Land Rover - Solicitare maxima, rezistenta si performanta pe masura

Noi reprezentam compania Leasing Automobile si suntem, ca si tine, pasionati de performanta si siguranta auto. Chiar daca nu aveti bugetul necesar pentru cumpararea unei masini noi noute, puteti sa apelati la metodele noastre de finantare, in sistem de leasing sau credit auto, programe de trade in sau schimburi auto.

Sistemul de leasing financiar este la indemana tuturor si in maxim 24 de ore dupa analizarea documentelor depuse, consultantii de vanzari confirma concretizarea finantarii pentru tine.
Aceste modele de masini Land Rover de vanzare fac parte din categoria masinilor cu notorietate pe piata de profil si si-au castigat renumele tocmai prin calitatile deosebite ale producatorului englez Land Rover.
Toate modelele prezente in parcul nostru online, dar si in cele doua parcuri auto sunt automobile rulate din gama premium si astfel orice model sau marca este accesibila.

In cazul in care te-ai hotarat sa iti cumperi o masina de teren, aminteste-ti ca prin intermediul serviciilor Leasing Automobile beneficiezi de:
Un parteneriat de incredere alaturi de consultantii nostri;
Preturi mult mai accesibile decat in cazul unor modele nou noute;
Beneficiezi de toate avantajele unei masini rulate din gama premium;
Masinile sunt foarte bine intretinute si la fiecare achizitie beneficiaza de certificat de buna functionare.
Descopera multiplele posibiltati de finantare pentru masinile rulate din gama premium
Suntem convinsi ca o data ce va urcati la volanul unui automobile Land Rover veti experimenta confortul si siguranta care au castigat titlul de Mandatul regal al Marii Britanii.

Si pe buna dreptate. Masinile Land Rover sunt fiabile si rezistente fiind potrivite chiar si pentru curse off-road.
Diferite modele ale acestei marci sunt dispnobile atat in parcurile auto Leasing Automboile cat si la comanda, fie in sistem de leasing, trade in sau schimburi auto.
Orice sofer pasionat de performanta are acum ocazia sa se bucure de o noua experienta a sofatului si o sa o directioneze catre cele mai inalte culmi, atat in plan fizic cat si al sigurantei.
Consultantii Leasing Automobile au pregatit pentru tine diferite oferte si posibilitati de finantare, astfel incat sa beneficiezi de incredere deplina inca de la primul contact.

Date de contact

Pentru a vizualiza portofoliul marcilor disponibile in parcul auto online, acceseaza:
leasingautomobile.ro
Contacteaza consultantii nostri la urmtoarele date de contact:
Parc auto Arad
Telefon: 0741 41 44 66
E-mail: [email protected]
Adresa: Calea Timisorii nr. 142
Parc auto Galati
Telefon: 0741 41 44 88
E-mail: [email protected]
Adresa: Strada George Cosbuc, Nr 138

De asemenea, puteti sa ne vizitati la unul dintre showroom-urile din Galati sau Arad sau sa ne contactati telefonic la numerele 0741 41 44 88 sau 0741 41 44 66 pentru a programa o intalnire cu consultantii nostri de vanzari.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram