Toyota second hand prin LeasingAutomobile ro – 3 motive pentru care investitia intr un automobil Toyota second hand este de viitor

16 august 2017
Autor:
Fortin

Pentru cei care isi doresc o masina fiabila rulata, fara probleme tehnice, automobilele Toyota second hand sunt varianta ideala pentru o investitie sigura, de viitor.
3 motive pentru care Toyota merita un loc fruntas in topul celor mai apreciate masini din lume
Producatorul japonez este cunoscut pentru producita de masini, concepute prin respectarea celor mai profesionale standarde in privinta calitatii.

Pe langa aspectul atragator, siguranta in timpul sofatului si investitia continua in conceperea unor masini sigure, eficiente, cu consum cat mai redus, pentru ce alte motive sunt aceste masini atat de apreciate?
Preturi rezonabile la revanzare
Unii specialisti in acest domeniu sustin ca modele Toyota sunt atat de apreciate deoarece sunt masini bune, sigure si rezistente la preturi rezonabile, fata de alte modele din clasa sa.
Durabilitate

Cunoscute pentru calitatea pieselor, aceasta companie a constribuit la crearea durabilitatii acestor masini. Acestea pot rula pe strazi zeci de ani de zile, daca sunt ingrijite corespunzator.
Investeste in tehnologia verde
Marca Toyota a fost inclusa in topul celor mai verzi masini din 2013 realizat de Kelley Blue Book. Nu este de mirare deoarece modelele Prius electric si Avalon tip hibrid nu dezamagesc in acest sens.
Leasing Automobile – Toyota Rav4, la promotie
De peste 15 ani, Leasing Automobile, lider pe piata masinilor rulate, satisface exigentele si necesitatile clientilor.
Pasiunea pentru un customer service de exceptie si masini rulate de calitate premium reprezinta motorul activitatii noastre, alaturi de aprecierile din partea clientilor.

Experienta ne recomanda iar de-a lungul timpului am intalnit o multime de clienti, fiecare avand propriile necesitati si preferinte.
Astfel, am adunat in parcul nostru auto peste 80 de modele de masini de la marci precum Audi, Toyota, Nissan, Dacia etc. Acestea sunt atent verificate, atat la acte cat si in privinta starii tehnice si doar cele care trec acest test sunt importate si comercializate.

Modelul Toyotaa RAV 4 automat este una dintre masinile pe care le detinem in parcul auto si care se afla la promotie acum.
Aceasta este fabricat in 2013, are un motor pe Diesel cu o capacitate de 2 148 cm³.
Este SUV-ul ideal pentru o familie din pricina sigurantei si a spatiului larg. Are un rulaj real de 84.000 de km care poate fi verificat.
Il gasesti pe platforma online Leasing Automobile la pret nou fara TVA 18.900 euro, fata de 19.990 euro, pret vechi fara TVA.

Livrare gratuita pentru orice comanda pe intreg teritoriul Romaniei

Se poate intampla sa nu gasesti modelul preferat in parcul auto. Nicio problema, deoarece consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a gasi cele mai bune modalitati de achizitionare si cele mai bune oferte pentru autoturisme livrate, gratuit, oriunde in Romania, la comanda.
Prin urmare, poti opta pentru varianta comenzii. Tot ce trebuie sa faci este sa mentionezi preferintele iar consultantii, alaturi de partenerii internationali, vor cauta pentru tine cele mai potrivite variante.

Daca ai gasit modelul pe care il cautai, il poti achizitiona in sistem de leasing, in sistem de credit sau sub forma de buy-back.
Oricare ar fi metoda aleasa de tine, vei primi toate informatiile necesare astfel incat tu sa iei cea mai buna decizie.
Odata ce te-ai decis, specialistii nostri se vor ocupa de intocmirea actelor si celelalte demersuri, pentru ca tu sa nu-ti faci griji in privinta acestora.
Inainte de a merge acasa cu masina pe care abia asteptai sa o cumperi, vei beneficia de o revizie si vei obtine un certificat de buna functionare.
In cazul in care nu poti ridica personal masina, venim noi la tine si ti-o livram oriunde doresti in tara.

LeasingAutomobile - Date de contact
Scrie-ne la oricare dintre adresele:
[email protected]
[email protected]
Si iti vom raspunde la orice intrebare legata de masina care te intereseaza si modalitatea de cumparare.
De asemenea, ne poti suna la numerele:
0741 41 44 88
0741 41 44 66
Pentru oferta completa de automobile Toyota second hand, acceseaza cel mai performant parc auto din mediul online:
leasingautomobile.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram