Toyota de vanzare prin Leasingautomobile ro Automobile rulate la calitate premium

10 august 2017
Autor:
Fortin

Astfel, veti gasi modele de Toyota de vanzare la calitate premium fara sa faceti un extra-efort.
Istoria celui mai mare constructor auto din Asia
Marca Toyota este cunoscuta pentru faptul ca produce toate tipurile de automobile, de la masini sport, la masini de familie sau utilitare.

La inceput, compania s-a numit Toyoda, insa a luat oficial numele actual cativa ani mai tarziu. In japoneza, numele Toyota reprezinta „campuri de orez fertile”, prin urmare, acest nume era considerat ca un semn norocos.
Producatorul japonez Toyota a lansat pe piata prima masina, modelul Toyota AA, in anul 1935.
Aproape 25 de ani mai tarziu, automobilele Toyota au intrat pe piata mondiala cu modelele Lexus si Scion.
Astazi, Toyota este cunoscuta pentru masinile a caror productie respecta cele mai inalte standarde de calitate.

Leasing Automobile – Specialisti in domeniul auto rulate

Cu o experienta de peste 15 ani in distributia si importarea de auto rulate, am reusit sa satisfacem chiar si cele mai exigente dorintele ale clientilor. Astfel, de-a lungul timpului am invatat ca fiecare client este deosebit.
Experienta acumulata si dorinta de a satisface orice buget si preferinta ale clientilor ne-a determinat sa punem la dispozitia celor interesati mai multe modalitati de a achizitiona modelul dorit:
Sistem de lesing financiar;
Schimburi auto;
Sistem de comanda;
Sistem de rate.
Consultantii va vor explica tot ce trebuie sa stiti cu privire la fiecare varianta care va intereseaza, astfel ca dvs sa luati cea mai buna decizie in cunostinta de cauza.

Toyota de vanzare in stare tehnica impecabila si documentatia legala

De asemenea, acestia vor intocmi documentaria necesara si vor face toate demersurile. Astfel, scapati de o grija in plus si va puteti ocupa de alte lucruri importante.
Pentru ca stim cat de importanta este calitatea acestora, toate autovehiculele din parcul auto detin actele legale si beneficiaza de reconditionare inainte de a fi puse spre vanzare. Puteti alege dintr-o gama de peste 80 de modele in stare impecabila.
In plus, la achizitionarea oricarui autoturism beneficiati de revizie si certificat de buna functionare. Leasing Automobile va livreaza masina in orice punct al tarii.

Pe site a dealerului auto veti gasi la promotie modelul Rav4. Acesta este fabricat in anul 2013, are un rulaj real de 84.000 de km si dispune de motor Diesel, norma Euro 5 si putere de 150 cp.
Acest SUV cu transmisie 4x4 are un design elegant, de culoare gri deschis.
Printre dotarile standard acesta dispune de camera marsarier si portbagaj electric, jante din aliaj, functia Keyless Go si cutie automata.
Departamentul de consultanta va sta la dispozitie pentru orice intrebare cu privire la modalitatile de achizitionare. Impreuna cu specialistii nostri veti descoperi cea mai buna metoda pentru a intra in posesia automobilului Toyota dorit.

Date de contact

Puteti lua legatura cu acestia prin intermediul telefonului, la numerele 0741 41 44 88/0741 41 44 66, prin mail la adresele:
[email protected]
[email protected]
Sau puteti vizita showroomul din Arad, Calea Timisorii nr. 142 sau din Galati, Blv. George Cosbuc nr. 138.
Pentru a vizualiza oferta completa de automobile Toyota de vanzare, precum si celelalte marci, accesati leasingautomobile.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram