Totul despre firmele de tractari auto

16 octombrie 2017
Autor:
Suits Advertising

Azi venim in ajutorul cititorilor cu un articol util speram noi in alegerea unei firme de tractari auto potrivite in functie de bugetul si necesitatile lor.

Soferii cu experienta sunt costienti de faptul ca pot ramane oricand in pana cu masina. In acest caz se impune apelarea la ajutorul unei firme specializate in tractari auto. Pentru a preintampina o astfel de situatie neplacuta este bine sa fii pregatit, sa ai la indemana cateva adrese si numere de telefon utile.

Ce ne facem in momentul in care masina nu se poate deplasa din pricina sistemului de franare? Suntem nevoiti sa apelam de urgenta la serviciile unei firme de tractari auto, singura care dispune de utilajele necesare unei tractari. De aceea, trebuie sa pastrezi in permanenta in torpedoul masinii o carte de vizita a unei firme de tractari auto sau in agenda telefonului numarul/numerele de telefon al/ale firmei respective.

De ce e bine sa ai mai multe numere de telefon la dispozitie? Ca sa ai de unde alege, nu sa fii obligat sa alegi ce se nimereste. Avantajul firmelor de tractari  auto este ca ofera asistenta 24 de ore din 24. Factorii care fac diferenta sunt pretul si rapiditatea.

Apeleaza cu incredere la o firma de tractari auto Bucuresti chiar daca este vorba de o defectiune minora, deoarece pot aparea incidente la sistemul de directie, neobservabile la prima vedere cu ochiul liber. Masina necesita tractare pentru un control amanuntit. Daca alegi sa mergi cu masina pana la un service poti deteriora serios masina, costurile fiind mai ridicate decat in cazul unei simple tractari.

In cazul in care ai fost deja implicat intr-un accident auto sau daca s-a intamplat sa ramai la marginea drumului din cauza unei defectiuni, stii cat de greu este uneori sa gasesti o firma buna si eficienta de tractari auto. Cu siguranta nu iti imaginezi ca tocmai tu vei avea parte de o asemenea neplacere pe drum insa nu strica sa ai la indemana numarul de telefon al unei firme de tractari auto. Asta deoarece nu ai cum sa te asiguri pe deplin ca nu vei avea parte de neplaceri cand pornesti la drum.

Stii si tu ca nu toate firmele de tractari auto sunt la fel. Gasirea unei firme eficiente poate fi o sarcina dificila. Nimeni nu isi doreste sa aiba parte de probleme cu masina insa in cazul in care ti se intampla acest lucru trebuie sa ii spui cat mai exact si mai clar operatorului de la firma de tractari auto ce s-a intamplat pentru ca acesta din urma sa poata evalua cat mai rapid si mai corect situatia si masurile ce se impun.

Iata cum poti alege o firma de tractari auto potrivita nevoilor si cerintelor tale:

  • Documenteaza-te temeinic inainte de a lua o decizie in privinta firmei de tractari aleasa. Vei evita dureri de cap si timp irosit.
  • Mergi doar pe recomandari. Cauta pe Internet o firma cu recenzii bune din partea clientilor sau obtine recomandarile necesare de la persoanele apropiate care au apelat in trecut la o astfel de firma.
  • Informeaza-te cu privire la distanta pe care sunt dispusi sa tracteze masina, daca serviciile trebuie platite in avans si cu privire la taxele si tarifele percepute.
  • Alege o firma cu un program non-stop si care ofera servicii de asistenta rutiera.

Multe evenimente neprevazute au loc pe sosele. Un stil de conducere precaut, o verificare temeinica a masinii inaintea fiecarui drum, precum si atentia crescuta la volan, duc la o scadere a numarului incidentelor rutiere.

sursa: ziare.com

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram