SWISO Rent A Car Sibiu si a marit parcul auto

15 mai 2017

Firma SWISO Rent A Car Sibiu a reusit sa achizitioneze inca doua autoturisme, vorbim aici de: RENAULT Megane 1.5 DCI si nu in ultimul rand de Peugeot 301, masini care de indata ce au intrat sub aripa SWISO sunt asaltate de catre clienti. Pentru o lista auto completa accesati pagina noastra masini de inchiriat.
Datorita nenumaratelor solicitari din partea clientilor, am decis sa achizitionam aceste modele care sunt foarte indragite in utima vreme si aduc un plus de valoare firmei.

Am cumparat Megan-ul datorita confortului, fiabilitatii si consumului redus in oras. Este rezervat in mare parte de familii care transporta lucruri, bagaje si au nevoie de spatiu. Aceasta masina iti inspira siguranta, te simti confortabil si promite multe.
Berlina de la Peugeot este o masina dragura de familie, dar nu numai, un autoturism de buna calitate. Masina „are la pachet” un portbagaj de 640 litri si este rivalul direct al noilor Skoda Rapid.
Firma noastra tine cont de parerile clientilor, care-si doresc eleganta, fiabilitate, performanta de la orice masina. Modelul in cauza inspira un aer modern, confort, nu putem sa nu remarcam o buna calitate a fabricatiei, dotarile precum: A.C, sistem audio cu bluetooth sau senzori de parcare. Motorizare mica, consum de carburant redus, tren de rulare ranforsat, capabil să facă faţă drumurilor proaste din această zonă si acestea sunt doar cateva detalii.
Cu ajutorul unei masini inchiriate care mai si arata bine reusesti in multe cazuri sa te diferentiezi, sa faci o impresi buna, sa apari impecabil in fata partenerilor de afaceri, sau varii stuatii. Daca calatoresti foarte mult si masina iti este aproape indispensabila, nu uita ca tarifele practicate de firma noastra sunt mai mult decat accesibile.
Ia chiar acum legatura cu unul din consultantii nostrii pentru ati face o oferta personalizata, adaptata. Suna acum la +40 786 191 361 si iti promitem ca gasim o solutie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram