Sfaturi pentru mentinerea unei Firme de transport persoane Ilfov

7 iunie 2017
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Când transportați pasageri, înțelegem regulamentele suplimentare implicate. De la importanța siguranței la fiabilitatea serviciului dvs., există o multitudine de factori de luat în considerare.
La firma noastra de transport personane Ilfov, veti intalni toate aceste lucruri.

Regulamente de luat în considerare:

Faceți față cerințelor de întreținere și de siguranță ale vehiculelor, asigurându-vă în același timp că flota respectă legile stricte privind timpul de conducere. Datorită informațiilor, puteți planifica întreținerea vehiculelor cu încredere și ușurință. Puteți, de asemenea, să accesați informații în timp real despre numărul de ore în care au lucrat conducătorii auto.
Vă putem ajuta, de asemenea, să vă asigurați că șoferii vă mențin pasagerii în siguranță, atât prin monitorizarea modului în care conduc. Tehnologia noastră promovează o conducere mai sigură oferindu-vă alerte în timp real cu privire la stilurile de conducere periculoase, cum ar fi atunci când șoferii conduc aspru, frânează brusc sau au viteză.
Un avertisment clipește pe dispozitivul de navigare, permițându-vă să decideți imediat dacă să interviniti sau nu.
Reduceți întârzierile pentru pasageri:
Fie că rulați o flotă de taxiuri, autocare sau microbuze, fiabilitatea serviciului este esențială. Când cineva plasează o cerere de preluare cu dvs., tehnologia noastră vă permite să transmiteți instantaneu locația și ora celui mai apropiat șofer, care pur și simplu trebuie să atingă "accept" pentru a naviga direct la punctul de preluare.
Dacă sunt întârzieri, sistemul nostru de urmărire vă informează, astfel încât să puteți actualiza pasagerul cu date exacte. Sistemul de navigație de ultima generație oferă șoferilor rute alternative pentru a evita traficul și pentru a-și duce pasagerii la destinații în condiții de siguranță, în mod fiabil și în cel mai scurt timp posibil.
Minimizați-vă cheltuielile:

Dacă căutați modalități de reducere a costurilor de rulare a unei flote de autobuze sau autocare, firma noastra de transport persoane Ilfov vă poate ajuta. Sistemul nostru de navigare vă poate ajuta să salvați kilometrajul și combustibilul, anunțând conducătorilor auto cea mai bună cale de urmat - fie că sunteți într-un autocar pe autostradă, fie că conduceți un autobuz în oraș la ora de vârf.
Soluțiile noastre de transport personane Ilfov răspund cerințelor zilnice de preluare și de coborâre ale întreprinderilor. Soluția complet IT disponibilă oferă soluții personalizate pentru toate nevoile.
Modelul nostru de active ușoare de la firma noastra de transport personane Ilfov ne oferă flexibilitate și scalabilitate, permițându-ne în același timp să ne concentrăm asupra competenței noastre centrale de integrare a resurselor și oferind o soluție unică pentru nevoile de transport persoane Ilfov ale clienților noștri.
Serviciile gestionate de firma noastra de transport personane Ilfov:
Verificarea securității și conformității
Descoperirea și urmărirea vehiculelor
Alertă și feedbackmanagement
Serviciul de gestionare a furnizorilor
MIS automat și facturare
Distribuirea mai rapidă a vehiculelor / rutelor
Generarea optimă a traseului
Îmbunătățirea utilizării vehiculului
Îmbunătățirea siguranței și conformității
Colectarea feedback-ului regulat
Monitorizarea în timp real a angajaților
Raport de performanță obișnuit

Flota de la firma noastra de transport personane Ilfov:

Autobuze
Flota pentru mișcări de grup mici și mari
Vehicule cu combustibil alternativ
Interacțiuni bazate pe aplicații
Toleranță și rutare
Descoperirea și urmărirea vehiculelor
MIS și facturare
Căi optimizate și utilizarea vehiculelor pentru eficiența costurilor
Urmărirea în timp real pentru siguranță
Tablouri de bord pentru Google Analytics pentru administratorii de cont
Servicii de consultanță
Optimizarea traficului și a flotei

Soluțiile pe care le oferia firma noastra de transport personane Ilfov:

Conducerea flotei
Soluții tehnologice
Servicii corporative pentru consumatori

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram