SDS Automobile – școala de șoferi numarul 1 din Brașov

28 aprilie 2017
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

În ultima perioadă, parcul auto din România s-a mărit considerabil, așa că orice ieșire în trafic este o adevărată aventură, lăsând la o parte drumurile care nu sunt în cea mai bună stare. Așa că dacă te gândești să intri în rândurile conducătorilor auto, trebuie să te pregătești foarte bine atât teoretic cât și practic pentru a fi în siguranță atât tu cât și cei din jurul tău. Alege cu atenție școala de șoferi, urmează cursurile teoretice și practice cu seriozitate, deoarece este foarte important.

Dacă ai nevoie de un instructor auto autorizat în Brașov, îl găsești la școala de șoferi SDS Automobile Brașov, școală de șoferi cu experiență vastă și cel mai bun raport calitate preț din oraș!

Există persoane care se simt mai confortabil în compania unei mașini cu cutie automată de viteze, iar alții care nu concep să conducă altceva decât o mașină cu cutie manuală. Pentru cei care doresc să învețe să conducă, indiferent de caracteristicile mașinii, au posibilitatea să învețe la o școală de șoferi cu cutie automată sau manuală, în funcție de preferințe.

SDS Automobile Brașov este o școală de șoferi din Brașov cu o experiență de 25 de ani în domeniu, care oferă servicii celor care doresc să obțină permisul auto, atestat de conducător auto sau își doresc să reînvețe să conducă după o perioadă de pauză.

Aici găsești cei mai buni instructori auto, un sistem bine pus la punct și transparent care elimină birocrația și timpul pierdut pentru programările săptămânale prin punerea la dispoziție pentru cursanți a unui program online prin care își pot programa ședințele de condus, locul din care vor fi preluați și le oferă posibilitatea amânării în cazul în care intervine ceva, singura condiție este amânarea cu minim 24 de ore înainte.

Pentru înscriere și programări accesează site-ul lor http://sdsautomobile.ro.
SDS Automobile Brașov oferă pachete avantajoase pentru cursanți pentru a experimenta conducerea pe o mașină cu cutie manuală sau cutie automată de viteze. Indiferent ce variantă alegi, la sfârșitul perioadei de pregătire alături de ei, te vei simți stăpân pe volan și pregătit pentru conducere!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram