Respectarea normelor in serviciile de tractari auto

16 august 2017
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Firmele de tractari ofera servicii specializate pentru transportarea unui autovehicul avariat catre o alta destinatie, cu respectarea art. 157 din Codul rutier (vezi OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice).

Iata o parte dintre situatiile care NU se incadreaza acestor norme:

- Tractari de autovehicule cu avarii la sistemul de directie, neinmatriculate ori neinregistrate sau pe drum cu polei sau zapada;

- Tractari de vehicule (ex. o caruta) care in mod normal sunt trase sau impinse cu mana sau a celor din categoria utilajelor agricole;

- Tractari de autovehicule avariate in cazul in care masa acestora o depaseste pe cea a a autovehiculului care tracteaza;

- Prezenta unor persoane intr-un autovehicul supus unei tractari prin suspendarea partii din fata.

Serviciile firmei de tractari auto Bucuresti (http://www.tractamorice.ro) sunt organizate si se desfasoara numai conform normelor legale.
Pe langa aceasta, personalul firmei dispune de experienta si poate interveni prompt, in functie de distanta, pentru servicii de tractari.

Raza de actiune a firmei de tractari auto Bucuresti acopera cu prioritate intreaga capitala, pana la soseaua de centura, precum si localitatile limitrofe care apartin de judetul Ilfov. In functie de apeluri, tractari auto Bucuresti poate oferi servicii de tractari pentru orice distanta.

Tarifele firmei de tractari auto Bucuresti sunt diferentiate pe km parcursi dus-intors, iar costul final se calculeaza raportat la aria de prioritate. In acest caz, este posibil ca firma sa poata presta servicii in Romania, dar si in strainatate.

De retinut ca se poate apela la serviciile firmei de tractari auto Bucuresti oricand, indiferent de ora, in orice zi a saptamanii. Programul non stop este asigurat atat de personalul de interventie, cat si de personalul care preia apelurile.

Daca va aflati pe un drum national mai izolat sau in traficul aglomerat al orasului, nu ezitati sa chemati personalul specializat in tractari al firmei.

Tractari auto Bucuresti este solutia optima pentru ca autovehiculul dv. sa ajunga in siguranta la un service autorizat, unde avaria va putea fi constata si remediata. In situatia in care dealerul dv. nu v-a putut oferi acest serviciu post-vanzare sau nu beneficiati de o asigurare care sa includa si un serviciu de tractare gratuita, atunci cel mai intelept gest de preventie este sa aveti mereu asupra dv. datele de identificare si numarul de telefon al firmei tractari auto Bucuresti.

Evitati sa extindeti avaria, incercand sa va organizati tractarea autovehiculului cu ajutorul unei persoane apropiate, dar fara experienta.

Bunavointa este salvatoare in anumite limite, dar trebuie sa fiti realisti asupra dificultatilor legate de deplasarea in siguranta a ansamblului celor doua autovehicule, mai ales in aglomeratie sau in conditii de vreme rea. Mai pe scurt, evitati improvizatiile.

Informati-va cu incredere asupra serviciilor si tarifelor firmei tractari auto Bucuresti si veti avea garantia unor prestatii de calitate care vor respecta intocmai normele legale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram