Rent a car Otopeni totul despre preturile din Romania

7 august 2017
Autor:
Suits Advertising

La prima vedere, inchirierea unei masini presupune doar alegerea unui anume tip de autovehicul, completarea unui formular online, dacă inchirierea se face printr-o rezervare pe internet, plata si ridicarea masinii. Adevarata „muncă” de aici incepe. Fiecare etapă are cateva mici detalii de care viitorul client trebuie sa tina seama.

Pentru mul, inchirierea de masini presupune doar alegerea unui anume tip de autovehicul, completarea unui formular, plata si ridicarea masinii. Dar nu este chiar asa si practic adevarata munca abia acum incepe. Inchirierea de masini din Otopeni sau din Bucuresti este foarte simpla, mai ales atunci cand alegem firme de rent a car care te lasa sa rezervi masina online, pentru ca asa poti avea o vedere de ansamblu asupra firmei de la care vei inchiria, asupra preteurilor si mai ales asupra conditiilor impuse de firma unde lucreaza.

Dupa ce ai gasit firma de rent a car Otopeni pe internet, vei afla dupa citirea primei pagini informatii legate de firma si de preturile practicate, deoarece partea financiara este extrem de importanta. Tot de pe site-ul celor de la DpDrent poti afla si conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a putea inchiria o masina. De regula aceste conditii au legatura cu varsta, iar in unele cazuri cu timpul de cand aveti carnet.

Atentie mare caci si preturile foarte muci, nu sunt foarte bune. Daca pretul pretins de o firma micuta este sub media pietei, atunci sa aveti grija la costurile ascunse. De obicei, pe langa costurile legate de inchiriere care acopera RCA, tva, rovigneta si asistenta rutiera, firma de rent a car Otopeni cere clientului o suma de bani, o garantie care urmreaza sa fie blocata in contul clientului pana la returnare masinii.

Pentru evitarea unor situatii neplacute, cel care vrea sa inchirieze trebuie sa fie atent la felul in care e redactata pagina de clauze contractuale. Termenii folositi si expresiile din text trebuie sa fie clare si sa nu permita interpretari rauvoitoare. Dupa ce va hotarati si sunteti de acord cu termenii si conditiile, urmeaza sa completati formularul si sa primiti un mail si un telefon de confirmare a rezervarii.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram