Renault second hand prin Leasingautomobile ro Automobile practice si performante perfect adaptate drumurilor tarii

3 august 2017
Autor:
Fortin

Prin apelarea la serviciile unor specialisti in domeniul autoturismelor rulate gasiti modele de Renault second hand la preturi rezonabile, fara sa va faceti griji in privirea caroseriei sau a documentelor de finantare.

Renault – De la automobile pentru curse auto, la vehiculele performante de astazi

In anul 1898, fratii Renault – Lous, Marcel si Fernand – alaturi de prietenii primului dintre frati, au conceput si lansat pe piata primul model marca Renault, Voiturette 1 CV.
Acesta a fost folosit pentru curse auto in Franta si a castigat premii importante.
In prezent, producatorul francez este cunoscut pentru masinile performante si practice la preturi avantajoase.
Brandul Renault este apreciat, de asemenea, si pentru progresele tehnologice si motoarele performante.

Leasing Automobile – Automobile practice de calitate premium

Leasing Automobile, cu o experienta de peste 15 ani in importarea si distribuirea de auto rulate, detine peste 80 de marci in parcul auto.
Pe site-ul dealerului auto gasiti o varietate de modele de Renault la preturi variate. Pentru cei in cautarea unei utilitare pentru proiecte de constructii sau mutari, modelul Renault Trafic este ideal. Fabricat in anul 2011, are un rulaj real de 179.ooo de km, motor Diesel cu putere de 90 cp. Dispune de cutie manuala, transmisie pe fata si norma euro 4.
Printre dotarile standarde se numara pilotul automat, geamurile electrice pe fata, senzorii de parcare pe spate, inchiderea centralizata sau aerul conditionat.
Pretul de vanzare este de 8.318 euro pret brut plus TVA inclus si deductibil.
Pentru cei care cauta un model sport, elegant si incapator, modelul Koleos Bose Edition este unul dintre cele mai apreciate modele produse de marca Renault.
- Este fabricat in 2013 si are 179.000 km reali, cilindree cu o capacitate de 2 000 cm³si un motor Diesel de 150 cp.
- Caroseria este de tip SUV iar printre principalele dotari standard regasim:
- Pachet Off Road;
- Tractiune integrala 4x4;
- Incalzire in scaune;
- Senzori de lumini, ploaie, presiune pneuri si parcare;
- Inchidere centralizata;
- Jante din aliaj de 18″.

Modalitatile de achizitie sunt variate si se incadreaza in orice categorie de buget

Astfel, puteti alege intre:
- Sistem de leasing financiar;
- Sistem de rate;
- Comanda auto;
- Sistem buy-back.
Departamentul de consultanta va raspunde la orice intrebare cu privire la aceste metode de a intra in posesia automobilului ales, precum si la intrebari cu privire la celelalte marci disponibile.
La achizitionarea oricarui model se efectueaza o revizie si se ofera un certificat de buna functionare. Daca nu puteti pleca cu automobilul in momentul cumpararii, Leasing Automobile vi-l livreaza gratuit in orice punct al tarii. In plus, beneficiati garantie la 3 luni/15.000 de km.

Specialistii nostri se ocupa de intocmirea documentelor si de celelalte demersuri, pentru ca dvs sa nu aveti cu aceste griji.
Date de contact
Puteti lua legatura cu consultantii la numerele 0741 41 44 88 / 0741 41 44 66 sau prin intermediul mailului la adresele:
[email protected]
[email protected]
Daca doriti sa vedeti si celelalte marci disponibile in parcul auto, va invitam in showroomul din Galati, din Blv. George Cosbuc nr. 138, sau la showroomul din Arad, din Calea Timisorii nr. 142.
Pentru toate detaliile, accesati website-ul leasingautomobile.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram