Parc auto Arad: expozitie de masini comercializate de leasingautomobile ro

27 aprilie 2017
Autor:
Fortin

Leasingautomobile va prezinta prin intermediul Parc auto Arad o varietate de auto rulate performante importate din tari europene vestice, precum: Luxemburg, Germania.

Achizitionarea unei masini rulate cu leasingautomobile, reprezentata de compania Leasing Automobile este un proces simplu si eficient, clientii salvand timp si bani, iar achizita devinind o investitie inteligenta. Modelele prezentate in Parc auto Arad sunt automobile de calitate, cautate pe piata actuala de vanzari: cabrio, roadster, autoturisme break, berline.

De ce sa luati in considerare varianta achizitionarii din parc auto Arad
Leasing Automobile comercializeaza auto second hand, cu posibilitate de achizitie prin leasing, masinile putand fi vizualizate in cele doua parcuri auto private, localizate in Galati si Arad.
Echipa leasingautomobile ofera solutia potrivita fiecarui client ce doreste sa achizitioneze un autoturism second hand;
Compania ofera garantie pentru orice auto rulat achizitionat din parc auto Arad – 3 luni sau 15.000km rulati.
Parc auto Arad si parc auto Galati, reprezentate de compania Leasing Automobile finanteaza cererile de achizitie ale clientilor fie prin credit auto bancar, fie prin sistem de leasing.
Raspuns in maxim 24 de ore la cererile de finantare;
Echipa companiei este formata din specialisti care se ocupa de serviciile de diagnoza auto, masinile expuse in parc auto Arad avand toate verificarile tehnice realizate;
Compania asigura transportul gratuit pentru autoturismele achizitionate prin leasingautomobile, in Romania.

Leasingautomobile este o companie care s-a mentinut pe piata vanzarilor de masini rulate prin seriozitate, functionarea in legalitate fiind fundamentul prin care si-a castigat experienta si recomandarile. Catalogul prezentat pe site www.leasingautomobile.ro cuprinde diverse brand-uri actuale si modele diferite, cautate de clienti, ce respecta toate normele de siguranta si care pot fi achizitioante prin optiuni multiple: finantare (credit auto bancar, leasing auto rulate si chiar programul buy-back). Prin urmare, clientii au libertatea de a alege ce li se potriveste mai bine, in timp ce consultantii parc auto Arad si parc auto Galati le sunt alaturi in tot procesul de achizitie:
Stabilirea bugetului si cat poate fi acesta extins;
Modalitatea de finantare preferata si programul caruia clientii ii sunt eligibili;
Alegerea modelului preferat;
Efectueaza toate demersurile pentru achizitionarea masinii, alaturi de transportul si predarea la cheie a masinii second hand alese.

Colaborand cu Leasing Automobile, va veti convinge singuri de eficienta si usurinta cu care achizitionarea unei masini poate fi facuta, deoarece obiectivul principal al companiei este de a oferi solutii potrivite pentru fiecare client in parte. Compania asigura in mod gratuit serviciile de revizie tehnica la predarea masinii, iar in cazul achizitionarii in sistemul de tip leasing financiar sunt cuprinse cheltuielile precum: asigurarile obligatorii si cele facultative, clientii nefiind supusi la cheltuieli extra fata de pretul stabilit initial.

Pentru vizualizarea stocului disponibil de masini second hand puteti accesa pagina www.leasingautomobile.ro sau va puteti prezenta la adresa Parc auto Arad sau Parc auto Galati, unde veti fi preluat de unul dintre dealerii nostri. Acestia va vor asculta preferintele, dupa care va vor prezenta ofertele corespunzatoare cererii dumneavoastra, precum si posibilitatile de finantare, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de toate avantajele serviciilor pe care compania le pune la dispozitia clientilor sai.

Contact:
Adresa: Showroom Arad: Calea Timisorii, Nr.142, Arad.
Mail: [email protected]
Telefon: 0741.414.466

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram