Opel second hand prin Leasing Automobile Masina fiabila pentru drumuri parcurse in siguranta

4 august 2017
Autor:
Fortin

Daca sunteti in cautarea unui Opel second hand in randurile de mai jos puteti afla care sunt metodele cele mai eficiente de a intra in posesia unei masini performante.
Opel – De la masini de cusut si biciclete, la autoturisme fiabile cu functii inteligente
Marca Opel, fondata de Adam Opel, in Germania, producea la inceput masini de cusut. Avand o activitate profitabila, aceasta i-a permis sa se mute intr-o fabrica mai mare unde a dezvoltat cu succes productia de biciclete, devenind in 40 de ani cel mai important producator de biciclete din lume.

In anul 1899 se face trecerea de la productia de biciclete la productie de autoturisme, acestea detinand motoare puternice, special create pentru cursele auto.
Principalele modele apreciate produse de Opel sunt Insignia, Zafira sau Astra. Acestea sunt disponibile si in parcul auto Leasing Automobile.

Leasing Automobile – Ajutorul tau in domeniul de auto rulate

Leasing Automobile este o companie romaneasca ce importa si distribuie automobile second hand de peste 15 ani.
Experienta acumulata de-a lungul acestor ani a facut ca astazi compania sa poata satisface orice dorinte si preferinte ale clientilor. De aceea, prin intermediul Leasing Automobile aveti la dispozitie cateva metode de a intra in posesia automobilului la care ati visat:
Leasing financiar – Prin intermediul unui imprumut acordat de o banca, pe care il veti rambursa in rate, veti intra in posesia automobilului la incheierea contractului de leasing;

Sistem de comanda – Daca nu ati gasit in cele peste 80 de masini disponibile in parcul auto unul care sa va placa, tot ce trebuie sa faceti este sa specificati bugetul, preferintele si necesitatile, iar consultantii nostri vor reveni in scurt timp cu oferte;

Buy-Back – Veniti cu automobilul la care vrei sa renuntati, specialistii nostri va fac o estimare a pretului acestuia iar cu banii obtinuti va puteti lua un nou model de la noi.
Automobilele Opel sunt apreciate in intreaga lume pentru nivelul ridicat de performanta ale motoarelor, facand ca experienta sofatului sa se realizeze in siguranta. Astfel, masinile sunt fiabile, dinamice si dispun de tehnologie de ultima generatie.

Opel second hand de calitate premium la promotie

Opel Insignia este unul dintre modelele care se afla la promotie. Acesta este fabricat in 2014, are cilindree cu o capacitate de 1 998 cm³, un motor Diesel de 140 cp si cutie manuala.
Caroseria de tip break poate incadra aceasta masina in categoria celor de familie, astfel ca ii puteti lua pe cei mici si puteti merge direct la munte sau la mare, aceste masini fiind perfect adaptate pentru drumurile din tara noastra.
Modelul impresioneaza prin designul elegant, de culoare albastru inchis, care atrage privirile oriunde merge.

Dotarile standard de care dispune sunt urmatoarele:
- Directie servotronic ;
- Senzori de lumina si de ploaie ;
- Sistem eco Start/Stop;
- Lumina ambientala;
- Scaune de tip sport, cu incalzire;
- Tapiterie din material textil.
Pentru cei care prefera cutia automata, modelul Opel Insignia fabricat in anul 2014 este o alegere buna. Are un rulaj real de 173.000 de kilometri si un motor Diesel de 163 de cai putere.
Daca preferati modelele de culoare deschisa, acesta v-ar placea cu siguranta. Are transmisie pe fata, normal euro 5 si dispune de motorizare 2.0 Cdti, 6 plus 1 trepte, scaune electrice si memorii, precum si functia de incalzire in scaune, volan si tapiterie din piele, geamuri actionate electric etc.
Masinile achizitionate prin Leasing Automobile beneficiaza de revizie inaintea predarii si certificat de buna functionare. In plus, au inclusa garantia la fiecare 3 luni/15.000 de km.

Pentru mai multe detalii privind modele de Opel, precum si celelalte marci, ne puteti contacta telefonic la numerele 0741 41 44 88/0741 41 44 66 sau prin intermediul mailului:
[email protected]
[email protected]
Daca doriti sa vizitati showroomurile noastre, va asteptam in Arad, in Calea Timisorii, nr. 142 sau in Galati, Bld. George Cosbuc, nr. 138.
Accesati websiteul leasingautomobile.ro pentru a vizualiza oferte si conditiile Opel second hand.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram