Oferta Swiso pentru un transfer aeroport privat

8 iunie 2017

Venim in intampinarea clientilor nostrii cu servicii eficiente de transfer aeroport, Swiso punand la dispozitia celor interesati noi moduri de a calatorii in deplina siguranta, confort si la preturi accesibile.

Noi ca firma suntem deschisi catre tot ce este nou in domeniu si la nenumaratele sugestii primate de la clientii nostrii am decis adaugarea acestui tip de serviciu alaturi de serviciile noastre de baza pentru a satisface si cei mai pretentiosi clienti.

O parte dintre noi calatoresc in interes de afaceri, in conditii de lux fara sa depinda de alte persoane, fara intarzieri, luand in calcul acest lucru tinem pasul cu vremurile si ne adaptam permanent punandu-ti la dispozitie un serviciu calitativ de transfer aeroport privat fiind intampinat de soferi profesionisti, discreti si punctuali gata sa te surprinda placut in orice moment.

Ne dorim in permanenta sa crestem, sa captam noi clienti de aceea te asteptam cu masini intretinute, dotate cu clima, DVD astfel incat orice calatorie cu noi sa se desfasoare in conditii bune de asemenea promptitudinea, seriozitatea fiind doar cateva din caracteristicile ce ne definesc cel mai bine.

Iata ce presupune un transfer de acasa la aeroportul Otopeni si retur
Swiso Rent a Car Bucuresti presteaza servicii transfer aeroport la standarde inalte pentru acele persoane care doresc o calatorie fara a avea tangenta cu aglomeratia din mijloacele de transport in comun si la un confort si o siguranta deplina.

Aceste servicii sunt create special pentru tine, le-am gandit in asa fel incat sa ti se potriveasca perfect, mai sigure si in conditii luxoase, Swiso iti demonstreaza ca face diferenta si da, chiar meriti!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram