Oferta inchirieri auto Timisoara Renault Clio

21 iunie 2017

Oferta inchirieri masini Timisoara Renault Clio 2017

Renault Clio 1.2 benzina 73 CP este o masina din clasa compact, confortabila si moderna, potrivita pentru inchirieri auto atat pentru tineri, cat si pentru familie.
Noul Renault Clio insusi permite un mic facelift, care se aplica doar la partea din fata si din spate. Cea mai importantă inovatie este introducerea de noi faruri redesenate si dotate cu C-Forma completa tehnologia Pure Vision LED (disponibil in functie de versiune). In fata, in plus, grila frontala si partea de jos a grilei au fost reproiectat, cu dimensiuni mai generoase. La partea din spate, New Renault Clio are un spoiler actualizat cu linii mai puternice. Gratie interiorului confortabil, cu materiale de inalta calitate si finisaje rafinate.

Renault Clio are o lungime totala de 4,063 m, interiorul este realizat din material plastic de buna calitate, ideala pentru traficul urban, dotata cu un motor pe benzina de 1.2 , 73 CV, cutie de viteze manuala cu 5 trepte, aer conditionat manual, 4 airbag-uri, abs, cu un consum mixt de 6 %, radio cu CD-uri, radio MP3, USB, inchidere centralizata, controlul tractiunii, ESP, faruri de ceata, scaune stofa, servo directie, Emisii de CO2 166g / km.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram