Nu ratati ultimele 10 zile din ofertele de anvelope de vara

21 iulie 2016
Autor:
AUTO DIN SRL

Plecati cu masina in concediu? Daca da, atunci nu uitati ca un set de anvelope noi va va face garantat calatoria mult mai placuta si mai linistita – in special daca va echipati un set de anvelope din cele incluse in promotiile AnveloSHOP.ro si AnvelopeMAG.ro!

Daca doriti sa aveti plinul asigurat pentru un drum lung, achizitionati-va un set de patru anvelope de vara Pirelli si veti primi imediat un voucher de carburant OMV in valoare de 50 de lei. Cautati chiar acum pe site-urile noastre produsele etichetate corespunzator si nu ratati voucherele!

Cu ajutorul anvelopelor Michelin, intotdeauna veti avea garantat siguranta si eficienta la cel mai inalt nivel cu putinta. Iar, pentru a va rasplati increderea in produsele lor, cei de la Michelin va ofera instant tichete SODEXO pentru comenzile de anvelope de vara pentru autoturisme Michelin.
Urmariti anvelopele etichetate corespunzator pe site si nu pierdeti oferta – mai aveti timp doar pana pe 31 iulie!

Daca vreti sa reduceti din cheltuielile cu anvelopele, avem solutia perfecta pentru dumneavoastra – anvelopele din gama buget va ofera un excelent raport intre calitate si pret, in special acum cand oferim discounturi suplimentare la gamele de vara si all season. Recomandam, in special, brandurile europene Debica si Diplomat, anvelope fabricate de faimosul concern Dunlop-Goodyear.

Ca noutate, de astazi veti gasi disponibile pe AnveloSHOP.ro si AnvelopeMAG.ro jantele de otel Magnetto Wheels (MW Gianetti): aceste jante de otel combina un raport calitate pret excelent cu o gama variata de dimensiuni si chiar de design – lucru rar intalnit la jantele de otel.

Ramanand la capitolul jante, va reamintim ca puteti beneficia in continuare de un discount de 10% la toate jantele din configuratoarele de jante MAK si jante ALCAR!

Consultati chiar acum ofertele de pe www.anveloshop.ro si www.anvelopemag.ro !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram