Nelly Tour ofera servicii de inchirieri microbuze

16 ianuarie 2017
Autor:
Zoom-Biz

Ti-ai dori sa organizezi o excursie impreuna cu intreaga familie dar masina personala nu este suficient de spatioasa? Pentru ca toate persoanele sa participe la aceasta excursie alege sa apelezi la serviciul de inchirieri microbuze. Tarifele sunt accesibile daca alegi sa colaborezi cu un partener autorizat, care detine un parc auto modern si autoturisme bine dotate.

Cine ofera servicii de inchirieri microbuze in tara?

Nelly Tour este partenerul ideal atunci cand doresti sa inchiriezi au autoturism pentru diferite activitati. Compania ofera servicii profesionale de transport persoane si inchierieri auto, servicii pe care le presteaza atat in tara cat si peste hotare. Pe parcursul anilor compania a reusit sa-si mareasca parcul auto, in prezent detinand diferite modele de microbuze, autocare si autoturisme. Toate autoturismele pot fi inchiriate cu sau fara sofer, in functie de preferintele clientilor. Soferii au experienta si sunt capabili sa faca fata solicitarilor.

Daca esti interesat sa apelezi la serviciul de inchirieri microbuze atunci Nelly Tour este cea mai buna optiune. Microbuzele existente in parcul auto sunt moderne, sunt dotate corespunzator, sunt prevazute cu tehnologie de ultima generatie si ofera confort in timpul calatoriei. Un amanunt important este si faptul ca toate microbuzele beneficiaza de asigurate CASCO full Europa si RCA. Nelly Tour detine microbuze cu o capacitate de noua locuri asa ca toti prietenii se vor putea bucura de calatoria pe care o oraganizezi.

De ce este mai usor sa apelezi la servicii de inchirieri microbuze?

Este mult mai usor sa inchiriezi un autoturism in special daca vor mai multe persoane sa mearga in calatorie. Microbuzul permite accesul unui numar destul de mare de persoane. Nelly Tour iti pune la dispozitie microbuze dotate cu sistem modern de incalzire, aer conditionat, sistem audio HI-FI si un saptiu generos pentru bagaje. Ai parte de confort pe toata durata calatoriei fara sa-ti faci probleme din cauza taxelor sau a faptului ca masina te-ar putea lasa. Microbuzele au taxele platite la zi si sunt verificate periodic pentru a nu exista probleme in timpul mersului.

Poti sa apelezi la serviciul de inchirieri microbuze cu sau fara sofer. Alegand optiunea de microbuz cu sofer te vei bucura de o excursie relaxanta, fara sa fie nevoie sa iti faci griji din cauza drumului. Te vei putea odihni stiind ca soferul va va duce la destinatie in perfecta stare.

Tu unde vei calatorii anul acesta? Indiferent de destinatie Nelly Tour iti vine in ajutor cu cele mai bune oferte. Tarifele sunt accesibile asa ca nu vei investi mai mult decat ti-ai propus. Apeleaza la serviciile pe care compania le ofera si nu vei avea decat de castigat. Pentru oferta completa viziteaza pagina virtuala nellytour.ro. Calatoreste in siguranta, intr-un autoturism moderne, dotat corespunzator. Alege un microbuz daca vrei ca prietenii tai cei mai buni sa te insoteasca. Toate autoturismele existente in parcul auto sunt confortabile si functioneaza in perfecta stare. Pentru informatii aditionale suna la numarul de telefon 0723.299.692 sau trimite un mesaj la adresa [email protected]. Apeleaza cu incredere la serviciul de inchirieri microbuze si alege cele mai interesante destinatii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram