Motivele pentru care trebuie sa alegeti Firma de transport Bucuresti

7 iunie 2017
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Firma noastra de transport personal Bucuresti ofera transport privat de calitate printr-o flotă vastă de vehicule capabile să găzduiască de la călătorii singuri la grupuri mari, oferind servicii calitative.

Din anul 2007, firma noastra de transport personal Bucuresti efectuează transferuri private capabile să găzduiască de la pasageri unici la grupuri mai mari, folosind o varietate de vehicule diferite, până la autobuze de 50 de locuri. Suntem prezenți în orașul Bucuresti iar rețeaua noastră se extinde rapid. Pentru a verifica prețurile sau pentru a face o rezervare, vă vom ajuta să vă propuneți un transfer personalizat, construit pe baza nevoilor dvs. personale specifice.

Întâlniți-vă și întâmpinați-vă: unul dintre șoferii noștri cu experiență de la firma noastra de transport personal Bucuresti vă așteaptă la aeroporturi, gări, deținând o placă cu numele dvs., chiar dacă zborul sau trenul sunt întârziate. Este furnizat un număr de telefon de urgență, dacă aveți nevoie să contactați conducătorul auto cu puțin timp înainte de ora de preluare convenită.
In plus, vă putem prelua de la orice adresă, cum ar fi casa, biroul, hotelul sau alte repere, și sa fiti condus direct la orice loc de care aveți nevoie, inclusiv aeroport, gară, sau orice altă adresă..

Întârzierea monitorizării zborurilor:

Întârzierea monitorizării zborurilor: pentru transferurile de la aeroporturi, firma noastra de transport personal Bucuresti vă monitorizeaza zborul, pentru posibile întârzieri și vă vom lua la ora reală de sosire.

Transport privat:

Transportul privat: Firma noastra de transport personal Bucuresti ofera transferuri private, destinate numai dvs., familiei, prietenilor și colegilor, fără a trebui să împărțiți vehiculul cu pasageri necunoscuți. Aceasta înseamnă că transferurile vor fi operate rapid și eficient, deoarece nu sunt necesare opriri pentru a servi alți pasageri.

Flota largă de vehicule:

Firma noastra de transport personal Bucuresti ofera diferite vehicule pentru diferite nevoi: datorită flotei noastre de vehicule largi, putem găzdui de la călătorii singuri la grupuri mari, cu autoturisme, microbuze și autobuze potrivite, la preturi ieftine în comparație cu serviciile de taxi normale sau chiar cu transportul public.

Transferuri personalizate:

Transferuri personalizate: nu vă puteti găsi locul de plecare sau de destinație? Fără probleme! Firma noastra de transport personal Bucuresti va fi fericia să vă adapteze transferul în funcție de necesitățile dvs. reale de transport.

Preț fix de transport:

La firma noastra de transport personal Bucuresti prețul este fix: prețul convenit după confirmarea rezervării este ceea ce plătiți, inclusiv închirierea vehiculului, serviciul șoferului, taxele pentru combustibil și instrument. Prețul nu va crește dacă transferul va fi mai lung din cauza traficului, abaterilor sau altor evenimente.

Diferite metode de plată:

Plata flexibilă: pentru majoritatea transferurilor, acceptăm plata în avans fie cu bani în numerar pentru șofer, fie cu card de credit în avans, util dacă doriți să plătiți anticipat servicii pentru clienții.

Sprijin eficient:

Aveți întrebări? Nevoie de ajutor? Personalul nostru eficient de la firma noastra de transport personal Bucuresti este aici pentru a vă ajuta, pentru a vă răspunde la întrebări, pentru a vă ajuta să vă planificați călătoria și pentru a vă ajuta după confirmarea rezervării.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram