Masini leasing prin sistemul buy back Beneficii financiare prin Leasing Automobile Siguranta si Profesionalism

6 martie 2017
Autor:
Fortin

Leasing Automobile este un dealer autorizat din tara care va intampina cu masini leasing rulate, pe care le puteti achizitiona prin sistemul buy back. Aceasta solutie este una practica, mai ales pentru cei care nu doresc finalizarea contractului de leasing, ci retunarea masinii.
Innoirea parcului auto din Romania prin masini leasing – Performanta cu LeasingAutomobile

Pentru ca nivelul de poluare a atins cote alarmante, inlocuirea masinilor vechi cu modele mai noi si mai eficiente reprezinta o masura obligatorie pentru fiecare stat. Astfel, Leasing Automobile este unul dintre dealerii care ofera spre vanzare o gama variata de masini leasing prin sistemul buy back, pentru ca toti cei interesati sa isi poata permite un autoturism mai performant si mai sigur. Asadar, combinand optiunea de buy back cu un contract de tip leasing, este mai usor ca niciodata sa intrati in posesia unei masini noi.

Cum puteti profita de aceste masini leasing prin sistemul buy back?

Leasing Automobile va propune serviciul de schimburi auto care asigura posibilitatea de a renunta la vechea masina in vederea achizitionarii uneia mai bune, prin incheiererea unui contract de leasing. Mai exact, puteti alege dintr-un parc auto complet, dotat cu peste 80 de masini rulate, verificate si testate de catre cei mai buni specialisti. In plus, masina veche este evaluata corect, ceea ce va ajuta sa completati o parte din avansul necesar pentru incheierea contractului. Astfel, eliminati stresul si timpul pierdut, iar masina dumneavoastra veche este apreciata la adevarata sa valoare.

Masini leasing evaluate de catre specialistii Leasing Automobile – Corectitudine si incredere
Suma primita in schimbul vechiului automobil trebuie sa fie stabilita in urma unei evaluari riguroase, asa cum se intampla in cadrul companiei auto Leasing Automobile. Vechimea masinii influenteaza semnificativ pretul acesteia, cotatia fiecarui autoturism fiind stabilita cu ajutorul unor cataloage de specialitate. De asemenea, specialistii vor lua in calcul gradul de uzura, existenta unor accidente si alte aspecte de natura tehnica importante din punct de vedere financiar. Si desigur, existenta cartii masinii este foarte importanta, dat fiind ca lipsa acestea poate diminua pretul obtinut de proprietar cu pana la 20-30% pentru gama de masini leasing.
Servicii de vanzare masini leasing si consultanta de specialitate – Leasing Automobile, un partener de nadejde!
Piata auto este flexibila, variata si accesibila pentru tot mai multi pasionati de masini. Pentru cei care sunt dispusi sa ofere vechea masina in schimbul uneia mai moderne, Leasing Automobile pune la dispozitie sistemul de buy back masini leasing, un sistem agreat intre ambele parti. Asadar, clientul scapa de formalitati si disconfortul pe care il presupune procesul de vanzare a unei masini, dealerul fiind cel care se ocupa de toate aceste sarcini. Pentru mai multe detalii, accesati www.leasingautomobile.ro.
Date contact:
Showroom Arad - Calea Timisorii nr. 142
0741 41 44 66 sau [email protected]
Showroom Galati - Blv. George Cosbuc nr. 138
0741 41 44 88 sau [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram